• 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
pansim написа:
ADJ - очаквам снимки
Ако не съм прав - ще си посипя главата с пепел и като идвам към София /ти нали си там или бъркам/ ще почерпя
Тъкмо ще се запознаем :partyman:
Виждам че трудно се оправяш в безбрежното Интернет пространство !Ето ти снимка и инструкция за експлоатация на един от моделите KENNEDY в официалния сайт на galagar -каквото и да означава това !
Струва ми се че си обхванат от някакъв китайски синдром,не знам какво искаш да доказваш ,но за разлика от теб аз няма никакви интереси да доказвам нещо на някого -просто споделям информацията която знам!Човека които сподели тази информация съм го виждал само веднъж и вероятно едва ли ще го видя занапред!Дистрибутора беше във фирмата по повод продажба на мишини на Фрониус и сподели че предложил на шефовете по евтиния вариант на испанските машини но те не са приели зарида това че марката им е напълно непозната и нямат доверие на неизвестни марки ....но пък твърдеше че машините на GalaGgar са много добри и гарантира абсолютно надеждна и качествена работа в натоварени производствени условия ....! Това е!

И на ме ще ми е приятно да се запознаем,само не знам защо си останал с впечатлението че съм софиянец!? :?Не ,не съм ! :razz:Като дойдеш да се запознаем ми носи риза за подарък :yawinkle: ,вече за поред път ме прекръстваш на ADJ! :)
pansim - майстор
Какви сайтове, какви описания...ти май не искаш да разбереш за какво става въпрос.
То и тук в Бг, има сайтове с описание на калпави инвертори и не само...ама това по никакъв начин не ги прави производители.
И трябва да се положат много усилия, за да не се види че китайския инвертор е ТОЧНО този който се продава в КИРОВ, като испанска марка. Лошо няма, само поне да бяха сложили нормална цена...съответствуваща на качеството :)

ПП Съжалявам че те прекръстих....не е нарочно :partyman:
Само кажи от къде си може и на ЛС...ще нося вино :partyman:
Sharkolia - специалист
В гаража имам 20А като основен бушон и от там да речем за крушките бушона ми е 10А ,за контактите 16А ,ще имам ли проблем с машина която има предпазител 20А като я включа в контакт с 16 А предпазител?
pansim - майстор
Ако работиш с ток до около 120-140А проблем няма.
Sharkolia - специалист
като съм почнал да питам та още един въпрос ,има ли начин да разбера от параметрите на машината дали ще работи с по-дълги кабели от заводските?
pansim - майстор
Не виждам проблем да се ползуват по-дълги кабели, в разумни граници разбира се. Гизми имат проблеми с дълги кабели, ама това е друга тема... :cool:
Sharkolia - специалист
Аз исках да взема Tiger 170ES намерих го на цената на Tiger 150 ,обаче се разубедих заради бушона 20А и най-вече заради това ,че беше на такава ниска цена. Продавача беше написъл даже ,че предпазетелят е 16 А, питах го дали е истина . Каза "Да" ,обаче сайтът на производителя говори друго ....
Така де измамниците на са само в България ,а във всяко кътче по света :)
agj - майстор
Sharkolia написа:
Kuhtreiber Tiger 150
Да ти е честит, успешна и безаварийна работа ти желая !
Според информацията от българския дистрибутор на Kuhtreiber може да се ползват стандартни кабели от 3 до 5м. със сечение 16 или 25 кв.мм, но може де се поръчат и кабели с по голяма дължина и различно сечение ,така че проблем за ползване на дълги кабели не би трябвало да има !Освен това апарата ти е предвиден за работа с дистанционно управление а дистанционните упр. могат да достигнат дължина 25м. !
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: