pansim написа:ADJ - очаквам снимкиВиждам че трудно се оправяш в безбрежното Интернет пространство !Ето ти снимка и инструкция за експлоатация на един от моделите KENNEDY в официалния сайт на galagar -каквото и да означава това !
Ако не съм прав - ще си посипя главата с пепел и като идвам към София /ти нали си там или бъркам/ ще почерпя
Тъкмо ще се запознаем
Струва ми се че си обхванат от някакъв китайски синдром,не знам какво искаш да доказваш ,но за разлика от теб аз няма никакви интереси да доказвам нещо на някого -просто споделям информацията която знам!Човека които сподели тази информация съм го виждал само веднъж и вероятно едва ли ще го видя занапред!Дистрибутора беше във фирмата по повод продажба на мишини на Фрониус и сподели че предложил на шефовете по евтиния вариант на испанските машини но те не са приели зарида това че марката им е напълно непозната и нямат доверие на неизвестни марки ....но пък твърдеше че машините на GalaGgar са много добри и гарантира абсолютно надеждна и качествена работа в натоварени производствени условия ....! Това е!
И на ме ще ми е приятно да се запознаем,само не знам защо си останал с впечатлението че съм софиянец!?