Точно за Рачо, а и за мойта имах предвид.
Конструкциите са им сравнително лабилни откъм точност на изпълнение.
С настройките на плотовете на абрихта е достатъчно показателно.
Проблема ни е двоен, защото веднъж ще трябва ножовете да са ни добре настроени към плотовете на абрихта, и втори път, тази настройка трябва да отговаря и на успоредност за щрайхмуса. Поне малко от малко.

Конструкциите са им сравнително лабилни откъм точност на изпълнение.
С настройките на плотовете на абрихта е достатъчно показателно.
Проблема ни е двоен, защото веднъж ще трябва ножовете да са ни добре настроени към плотовете на абрихта, и втори път, тази настройка трябва да отговаря и на успоредност за щрайхмуса. Поне малко от малко.

Никъде по света не съм виждал машина с такива плотове,е,може да има но не знаем. Поне да беше направен конструктивно да прилича на Метабо със фиксираните плотове
 Никъде по света не съм виждал машина с такива плотове,е,може да има но не знаем. Поне да беше направен конструктивно да прилича на Метабо със фиксираните плотове

Машината си е чисто нова и въобще не работено с нея.Още не съм я пробвал как рендосва,но съм сигурен че ще се представи добре.Сага и правя стойката и я пускам в действие.Остана само да си начеша и последната ми(за сега
 Машината си е чисто нова и въобще не работено с нея.Още не съм я пробвал как рендосва,но съм сигурен че ще се представи добре.Сага и правя стойката и я пускам в действие.Остана само да си начеша и последната ми(за сега  )краста за щрайхмус.Скоро ще ходя да видя на живо по-горе показата машина,и да си попълня колекцията от машини.
)краста за щрайхмус.Скоро ще ходя да видя на живо по-горе показата машина,и да си попълня колекцията от машини.