• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Stefan_62 - майстор
Браво =D> добре изглежда, но каво месце е :? , мязами на свинско вратле :lol: .
stiv1961 - майстор
Stefan_62 написа:
Браво =D> добре изглежда, но каво месце е :? , мязами на свинско вратле :lol: .
Да :supz: , снимките от 26-та страница. Като видях правил съм ги на 26 .12.- 20 дни са минали и иска поне още седмица... ега ти зимата :-D
Stefan_62 - майстор
Пускай им един вентилатор да ги обдухва и за седмица са готови. Както писах по-горе моите в момента са на изкуствено проветрение и като гледам резултата направо е задоволителен :lol:
Stefan_62 - майстор
Готовата продукция от първата зарядка за 2014г.
Изображение
Изображение
:partyman:
stiv1961 - майстор
Охххх на батяяяя, няма ли да ти е малко множко мезенцето :) , сподели с приятели....... виртуално :partyman:
kuger - майстор
Stefan_62 написа:
Готовата продукция от първата зарядка за 2014г.
:partyman:
Мисли за холестерола, споделяй, иначе: Изображение
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
Охххх на батяяяя, няма ли да ти е малко множко мезенцето :) , сподели с приятели....... виртуално :partyman:
kuger написа:
Мисли за холестерола, споделяй, иначе: Изображение
Замезвайте има още :lol: , хубавите мезета и питиета винаги ги споделям с приятели пък било то и виртуално :partyman:
Tisho - специалист
Колеги,имам едно питане,мисля да направя малко мезелик по тази рецепта
Stefan_62 написа:
"Правим смес от: 3 пълни с.л. червен пипер, 50гр. мляна чубрица, 20 гр. сол, 2 гр. захар, 1 ч л. риган, 6 скилидки пресован чесън, 1-2 с.л.смлян черен пипер, 1-2 с.л. чимен Смленият чимен се залива с вода и преседява 8 часа.Чимена се отцежда от водата и се смесва с другите подправки, прецедения сок на средно голям лимон и 50 гр. червено вино. Всичко това се разбърква в подходящ съд, като към сместа се добавя постепенно бяло вино до получаване на еднородна смес с гъстота на рядък сос." .За килограм месо
И въпросът ми е за солта,понеже ще държа месото в разтвор от 150гр сол и 1 литър вода,трябва ли и в сместа за кайзероване да слагам сол?
zdraveca - специалист
По-скоро не. Не е необходимо да слагаш сол. Опитах и със суха смес и с "кашичка", е със сухите подправки по-ми харесва.
Junak - майстор
Tisho написа:
И въпросът ми е за солта,понеже ще държа месото в разтвор от 150гр сол и 1 литър вода,трябва ли и в сместа за кайзероване да слагам сол?
Само ако си го изкисвал във вода за обезсоляване. :)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: