thinkpad написа:Аз пък ти ПРЕДЛАГАМ, след като се считаш за компетентен по МНОГО теми - НАМАЛИ писането и се съсредоточи да пишеш така, че "заядливците" да замлъкнат, а ТВОИТЕ истини заблестят с неопетнен блясък.Junak написа:Уникален си. Емайлиран щепсел. Сигурно се използват за емайлирани печки. Или емайлирани бойлери.Не, ти си уникален. Намираш нещо, за което да се драчиш в абсолютно всяка тема. И то обикновено за неща, които въобще нямат общо с темата. Предлагам ти да ми коментираш и пунктуацията. Или да замълчиш, когато няма какво да кажеш, по-добре.
Да попитам. За себе си или за Форума пишеш? Пиши според отговора, без да ми отговаряш.
П.П. По Правилата, които четеш през ред, ТУК моите предложения/мнения са почти закон, засега.
thinkpad - Общо мнения: 684 [0.14% от всички мнения / 4.75 мнения на ден]
П.П.2 Както е видно в темата - ти я повдигна УЖ с практичен въпрос, за да изложиш за пореден път противното на дадените отговори свое мнение. Съвсем спокойно бих затрил 4-те последни страници. Не го правя САМО заради собствената си грешка да не затрия теб предишния път и усилията на Колегите все още да ти отговарят.