shadow__01 написа:Сигурно защото имам астигматизъм и толкова ситно и размазано не го виждам.Не е от това. И аз не бях се заглеждал преди да попиташ. Чудих се известно време и се взирах докато реша че е 12 волта. Просто калпава снимка и маркировката е или почти изтрита, или е кофти направена. Пък още съм горе-долу наред със зъркелите.
gandalf_hsr написа:За свързването на трансформатора предполагам че е се свързва с клеми 1 и 2 защото от другата страна са 5 извода и ми е по логично да се свързва с изводите 1 и 2.Вече е купено релето време и ще ми свърши работа не ми се дават пари за друго.Как мога да свържа и да ползвам даденото реле време с даденият ел.мотор.Ел.мотора ми може ли да работи на прав ток като реле времето.Ако вместо траф реле времето свържа с подобен адаптер и след това моторчето ще стане ли нещоПоне виж колко са дебели жиците в намотката.Ако 1 и 2 са с по тънкия проводник,може би е за 220V.
И може да го пуснеш през една лампа 60-70вата за всеки случай.Иначе,ако не си уцелил ще гръмне.
И този таймер не е скъп.
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... 0%B5%D0%BD