anmoll написа:Май...аз не чета добре,Галя извинявай
 Няма проблем!
 Няма проблем!Извинявам се , че разводних темата!
anmoll написа:Май...аз не чета добре,Галя извинявай
 Няма проблем!
 Няма проблем!Galiaa написа:Може ли да ми обясните как се правят плотовете?моя плот мъжа ми го направи, с цимент и арматура. остави дупка за мивката. като изсъхна, го вгради в стената /щото я бяхме съборили и я зидахме наново/. доколкото помня завари го за някакви винкели, да е по-здраво, щото другия вариант беше да му направи крака от итонг, както на снимката, но се отказахме и в крайна сметка е висящМного Ви благодаря!
desss написа:Имаш ли снимки? Моля те , покажи го!Galiaa написа:Може ли да ми обясните как се правят плотовете?моя плот мъжа ми го направи, с цимент и арматура. остави дупка за мивката. като изсъхна, го вгради в стената /щото я бяхме съборили и я зидахме наново/. доколкото помня завари го за някакви винкели, да е по-здраво, щото другия вариант беше да му направи крака от итонг, както на снимката, но се отказахме и в крайна сметка е висящМного Ви благодаря!
може да има и друг начин

al_katzarov написа:Ей хора вие ми превзехте темата с тези плотовеal_katzarov, прав си, сори! Не ми е ясна технологията, по-късно ще отворя друга тема.

Ставаше въпрос за фугини
Мойте не са такива, поръчахме ги там където произвеждат шкафове за баня, от същия материал само два плота, който се монтират един под друг ( на достатъчно голямо разстояние ) и мивката по същия начин се слага отгоре.

al_katzarov написа:Мойте не са такива, поръчахме ги там където произвеждат шкафове за баня, от същия материал само два плота, който се монтират един под друг ( на достатъчно голямо разстояние ) и мивката по същия начин се слага отгоре.и аз исках такива но всички се опитваха да ме разубедят..е успяха де. айде дано при теб не се надуят
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: