Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Galiaa - специалист
anmoll написа:
:? Май...аз не чета добре,Галя извинявай :wallbash:
:) Няма проблем!

Извинявам се , че разводних темата!
desss - специалист
Galiaa написа:
Може ли да ми обясните как се правят плотовете? :? Много Ви благодаря!
моя плот мъжа ми го направи, с цимент и арматура. остави дупка за мивката. като изсъхна, го вгради в стената /щото я бяхме съборили и я зидахме наново/. доколкото помня завари го за някакви винкели, да е по-здраво, щото другия вариант беше да му направи крака от итонг, както на снимката, но се отказахме и в крайна сметка е висящ
може да има и друг начин
Galiaa - специалист
desss написа:
Galiaa написа:
Може ли да ми обясните как се правят плотовете? :? Много Ви благодаря!
моя плот мъжа ми го направи, с цимент и арматура. остави дупка за мивката. като изсъхна, го вгради в стената /щото я бяхме съборили и я зидахме наново/. доколкото помня завари го за някакви винкели, да е по-здраво, щото другия вариант беше да му направи крака от итонг, както на снимката, но се отказахме и в крайна сметка е висящ
може да има и друг начин
Имаш ли снимки? Моля те , покажи го!
desss - специалист
Galiaa написа:
заповядай :)
Galiaa - специалист
desss написа:
Galiaa написа:
заповядай :)
Благодаря, много хубава баня, всъщност аз вече я видях в друга тема!

Със здраве да я ползвате!
al_katzarov - напреднал
Ей хора вие ми превзехте темата с тези плотове :shock: :razz:
Ставаше въпрос за фугини :-D
Мойте не са такива, поръчахме ги там където произвеждат шкафове за баня, от същия материал само два плота, който се монтират един под друг ( на достатъчно голямо разстояние ) и мивката по същия начин се слага отгоре. :)
Galiaa - специалист
al_katzarov написа:
Ей хора вие ми превзехте темата с тези плотове :shock: :razz:
Ставаше въпрос за фугини :-D
Мойте не са такива, поръчахме ги там където произвеждат шкафове за баня, от същия материал само два плота, който се монтират един под друг ( на достатъчно голямо разстояние ) и мивката по същия начин се слага отгоре. :)
al_katzarov, прав си, сори! Не ми е ясна технологията, по-късно ще отворя друга тема.
Ако модераторът прецени - ми затриите писаниците!

:mocken:
крум - специалист
Може 2 цвята фуга.
За да стане добре, ще трябва доста да си поиграе майстора - досега доста често съм виждал как едната фуга прелива в другата... Омазана работа - отдавам го на бързане.
desss - специалист
al_katzarov написа:
и аз исках такива но всички се опитваха да ме разубедят..е успяха де. айде дано при теб не се надуят

Тема "Помогнете ми да избера подходящия цвят фугин" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: