anmoll написа:Май...аз не чета добре,Галя извинявай

Извинявам се , че разводних темата!
anmoll написа:Май...аз не чета добре,Галя извинявай
Galiaa написа:Може ли да ми обясните как се правят плотовете?моя плот мъжа ми го направи, с цимент и арматура. остави дупка за мивката. като изсъхна, го вгради в стената /щото я бяхме съборили и я зидахме наново/. доколкото помня завари го за някакви винкели, да е по-здраво, щото другия вариант беше да му направи крака от итонг, както на снимката, но се отказахме и в крайна сметка е висящМного Ви благодаря!
desss написа:Имаш ли снимки? Моля те , покажи го!Galiaa написа:Може ли да ми обясните как се правят плотовете?моя плот мъжа ми го направи, с цимент и арматура. остави дупка за мивката. като изсъхна, го вгради в стената /щото я бяхме съборили и я зидахме наново/. доколкото помня завари го за някакви винкели, да е по-здраво, щото другия вариант беше да му направи крака от итонг, както на снимката, но се отказахме и в крайна сметка е висящМного Ви благодаря!
може да има и друг начин
al_katzarov написа:Ей хора вие ми превзехте темата с тези плотовеal_katzarov, прав си, сори! Не ми е ясна технологията, по-късно ще отворя друга тема.![]()
![]()
Ставаше въпрос за фугини![]()
Мойте не са такива, поръчахме ги там където произвеждат шкафове за баня, от същия материал само два плота, който се монтират един под друг ( на достатъчно голямо разстояние ) и мивката по същия начин се слага отгоре.
al_katzarov написа:Мойте не са такива, поръчахме ги там където произвеждат шкафове за баня, от същия материал само два плота, който се монтират един под друг ( на достатъчно голямо разстояние ) и мивката по същия начин се слага отгоре.и аз исках такива но всички се опитваха да ме разубедят..е успяха де. айде дано при теб не се надуят
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: