• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 93
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
swot - специалист
stiv1961 написа:
Stefan_62 написа:
п.п. А каква е цената на ножицата?
Май удря педесеттачка, около годинките ни :-D
Стиви, аз лично имам още 20 до тези годинки... А да те питам, как ти се развива Киви-то? Помня, че някой ти беше дал. Прихвана ли се?
stiv1961 - майстор
swot написа:
А да те питам, как ти се развива Киви-то? Помня, че някой ти беше дал. Прихвана ли се?
Не, изсъхна горкото :sad: есента набучих смокиня, ще видим дали ще се разлисти напролет.
А това за годинките беше шегичка за мен и Стефан62 :) , не съм искал да обидя никого :partyman:
teon - специалист
swot написа:
Благородно ти завиждам за ножичката! =D> =D> =D>
...е на какво отгоре чини 50 кинти туй изделие? :? ...остриета с незалепващо покритие,канали за изтичане на сока...ергономични дръжки, регулира......... - дрън, дрън ярина д'ет викаше един :x...
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
А това за годинките беше шегичка за мен и Стефан62 :) , не съм искал да обидя никого :partyman:
Да защото в даден период от годината сме набори :partyman: , а и цената на ножиците се оказа приблизителна :lol: :drinkers:

п.п. Честно казано за любителски цели не бих дал толкова пари / не че ме бърка нещо, но......./, след като и ножица за 10лв. ми върши същата работа, но всеки си има право на избор и вкус. Все пак изделията на " Гардена " са си качество. :drinkers:
hidrazin - майстор
Stefan_62 написа:
...Все пак изделията на " Гардена " са си качество. :drinkers:
:shock: GARDENA са производители на любителски хоби инструменти с по-високи от нормалното цени и малко по-високо качество от ширпотребата. Там няма нищо професионално - помпи, пръскачки, косачки, гадинки инструменти.... Просто шарени инструменти за големи деца. :-D
:partyman:
Тани - модератор
А ти коя марка градински инструменти би препоръчал?
kapanec - специалист
Аз също съм привърженик на Гардена, доволен съм най вече от качеството на тая марка .Но ми стана любопитно за тоя ценови диапазон какво "профи" може да се закупи :drinkers:
Тани - модератор
Вече втора година съм с тази ножица WOLF-Garten RS-EN и я препоръчвам!

Изображение
Изображение

Не открих на друг език :x

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gtJ1zpP2JmM[/youtube]
hidrazin - майстор
За мен няма такова нещо определена марка. Прекалено им са надути цените за толкова много вложена пластмаса с характерния за тях цвят. То това е и целта де - "Вижте ме, всичко ми е на gardena!". Снобарска работа.
Е ами няма как да дам за една дървена точилка и три заварени арматурни железа 40 кинта. :-D За същата работа има и по 10-тина лева с дървена дръжка.
ИзображениеИзображение

За един двор може да си намериш прилична лозарска ножица на цена до към 20 лева. Ако си "гъзар" ще си вземеш някаква такава:

Изображение

Ако си маниак ще си вземеш нещо такова:

Изображение

И все пак тук говорим за градински и любителски инструменти. Това означава за един нормален двор. Ако имаш декари лозе ще си вземеш професионална ножица - с акумулатор или на сгъстен въздух.
Това се отнася и за другите инструменти. Не е задължително да са от една марка.
:partyman:
Тани - модератор
hidrazin написа:
За мен няма такова нещо определена марка. Прекалено им са надути цените за толкова много вложена пластмаса с характерния за тях цвят. То това е и целта де - "Вижте ме, всичко ми е на gardena!". Снобарска работа.
Е ами няма как да дам за една дървена точилка и три заварени арматурни железа 40 кинта. :-D За същата работа има и по 10-тина лева с дървена дръжка.
ИзображениеИзображение
*бах са у сноба , имам ги и двете Изображение

А колко дръжки ще помъкнеш ако ти трябва и това :

Изображение
и това:
Изображение

А ако ти трябват и тези същите инструменти, но с по-къса дръжка:
Изображение

За едни е снобизъм , а за други здрав разум! Зависи от гледната точка :wink:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 93

Тема "Кой как се грижи за овощните и зеленчуковите градини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: