stiv1961 написа:Стиви, аз лично имам още 20 до тези годинки... А да те питам, как ти се развива Киви-то? Помня, че някой ти беше дал. Прихвана ли се?Stefan_62 написа:п.п. А каква е цената на ножицата?Май удря педесеттачка, около годинките ни
swot написа:А да те питам, как ти се развива Киви-то? Помня, че някой ти беше дал. Прихвана ли се?Не, изсъхна горкото
 есента набучих смокиня, ще видим дали ще се разлисти напролет.
 есента набучих смокиня, ще видим дали ще се разлисти напролет.А това за годинките беше шегичка за мен и Стефан62
 , не съм искал да обидя никого
 , не съм искал да обидя никого 

...остриета с незалепващо покритие,канали за изтичане на сока...ергономични дръжки, регулира......... - дрън, дрън ярина д'ет викаше един
 ...остриета с незалепващо покритие,канали за изтичане на сока...ергономични дръжки, регулира......... - дрън, дрън ярина д'ет викаше един  ...
... 

GARDENA са производители на любителски хоби инструменти с по-високи от нормалното цени и малко по-високо качество от ширпотребата. Там няма нищо професионално - помпи, пръскачки, косачки, гадинки инструменти.... Просто шарени инструменти за големи деца.
 GARDENA са производители на любителски хоби инструменти с по-високи от нормалното цени и малко по-високо качество от ширпотребата. Там няма нищо професионално - помпи, пръскачки, косачки, гадинки инструменти.... Просто шарени инструменти за големи деца.