1115 написа:...този Господин па макар и бил той с фамилия Господинов.Фамилия Господинов ми напомня за това. И сондажа сигурно е правил като орането от филма.

Съжалявам за оффтопа ама не се сдържах. Моля да бъда извинен!

1115 написа:...този Господин па макар и бил той с фамилия Господинов.Фамилия Господинов ми напомня за това. И сондажа сигурно е правил като орането от филма.
big_death написа:Абе , не можеш ли дето ще пробиваш наново дупки и т.н. , с тия пари да платиш на някои с дебели вратове , па да го докарат до дупката и да му мушнат главата в нея ???? И докато не си оправи поразията и да изкара вода от там , да не мърда от нея !!!!Това е най вярното решение на проблема.
kapanec написа: Имам познат които прави сондажи в нашия регион .Той ги прави така гледа на каква надморска височина е терена ако е (70м) прави сондаж 75-80м така гарантира че винаги ще има вода целогодишно и неограничено количество знам за такива 6 сондажа който работиха миналото лято(2012г много суха година ) както това лято което мина почти денонощноЕ аз като съм на 500м.н.в. требе да го поканя за зет вместо да му плащам щото http://www.youtube.com/watch?v=LFmyuOQMwA8
big_death написа:Абе , не можеш ли дето ще пробиваш наново дупки и т.н. , с тия пари да платиш на някои с дебели вратове , па да го докарат до дупката и да му мушнат главата в нея ???? И докато не си оправи поразията и да изкара вода от там , да не мърда от нея !!!!То вода може и да няма.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: