Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Мерси :partyman: Просто ми е любопитно дали за същите пари и на такава височина стълба(аналогични) да ги продават по останалите хипермаркети-баумакс,бриколаж,баухаус.... :? Питам да не се прецакаме като се набутаме със по-скъп боклук
ESPACE - майстор
Нямаш никакъв шанс за 70лв. да намериш стълба като тази на dadko. Цените започват минимум от два пъти повече. За 70 лв. се намира домакинска хубава алуминиева стълба с 3-4 стъпала.
Не бе :lol: Имах предвид за оная дето ще я пускат на 20-ти :)
Stefan_62 - майстор
profesionalist_wood написа:
Питам да не се прецакаме като се набутаме със по-скъп боклук
Ами виж в "Практикер" колко струва една подобна.
http://praktiker-online.bg/product/8290 ... talba.html
Е като качество не знам коя е по-добра, но като гледам тази която се е взел "dadko" пише, че е португалска.
dadko - майстор
Stefan_62 написа:
Според мен е по добра първата за 70 лв, ама нямам идея дали е същата височина на тая която ще пускат на 20-ти ? :?
Ами на "dadko" пише, че е 341см.,
а на тази ако секции те и са по 90см., както казва "nikolson" излиза, че е 360см., почти еднакви са на височина.

Не е 360 см, а 346 см. Вижда се, че са оразмерили дължината на стълбата в разпънато положение, а не височината, до която е опряна. (както са оразмерили р-р 2,3м.)
5 см. е разликата... Не двахсетина.

Прикачен файл

stylba.JPG
mitko64 - майстор
dadko написа:
На 104-та стр. от същата тема писах за стълбата, която си взех от разпродажба в Lidl. За парите си е доста добра и си изглежда солидна.
А днес взех една прахосмукачка. Някой може ли да каже от къде можем да се снабдяваме с торбички?
Виж в инструкцията при гаранционните условия кой е дистрибутора. Ако е Grizzly сервиза е някъде на Стар лозенски път. Обаждах се преди време за консумативи на голямата и имаха, но все нямам време да ги посетя. Ако е Kopernass, сервиза им е Bushona, някъде в центъра, на Екзарх Йосиф, май беше. Сега се ровнах- Grizzly e. Дават някакъв тел. 00800 11 49 20. Опитай! Другият вариант е да изровиш от нета асортимента на Тони, имаха торби за един от малките модели на Parkside, мисля за 15литра, даже купих, но са доста къси за моята.
Последна промяна от mitko64 на пон фев 17, 2014 3:24 pm, променено общо 2 пъти.
VLADO66 - майстор
Stefan_62 написа:
Е като качество не знам коя е по-добра, но като гледам тази която се е взел "dadko" пише, че е португалска.
Такава ползвам и е доста здрава-издържа ми туловището :) напълно разгъната и под голям наклон.Нямам на идея откъде идва по-ниската цена и какво е икономисано освен от дебелината на материала.Пък може и да е същата. :?
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
Не е 360 см, а 346 см. Вижда се, че са оразмерили дължината на стълбата в разпънато положение, а не височината, до която е опряна. (както са оразмерили р-р 2,3м.)
5 см. е разликата... Не двахсетина.
Няма да го правим на проблем за 5-15 или 20см./въпреки, че са от значение/ :drinkers: , виждам, че я дават 346 см, но понеже "nikolson" писа, че са по 90см. секции те, затова писах 360см., може човека да я има същата.
VLADO66 написа:
Stefan_62 написа:
Такава ползвам и е доста здрава-издържа ми туловището :) напълно разгъната и под голям наклон.Нямам на идея откъде идва по-ниската цена и какво е икономисано освен от дебелината на материала.Пък може и да е същата. :?
Еми сигурно са купувани в Китай по 30 $....
Stefan_62 - майстор
VLADO66 написа:
Пък може и да е същата. :?
Аз не казвам, че е същата, но като размер и визия са еднакви, но разликата в парите е над 100лв. Абе в четвъртък ще я видя, дано да сваря в някой магазин :lol:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: