Мерси
Просто ми е любопитно дали за същите пари и на такава височина стълба(аналогични) да ги продават по останалите хипермаркети-баумакс,бриколаж,баухаус....
Питам да не се прецакаме като се набутаме със по-скъп боклук

profesionalist_wood написа: Питам да не се прецакаме като се набутаме със по-скъп боклукАми виж в "Практикер" колко струва една подобна.
Stefan_62 написа:Ами на "dadko" пише, че е 341см.,profesionalist_wood написа:Според мен е по добра първата за 70 лв, ама нямам идея дали е същата височина на тая която ще пускат на 20-ти ?
dadko написа:На 104-та стр. от същата тема писах за стълбата, която си взех от разпродажба в Lidl. За парите си е доста добра и си изглежда солидна.Виж в инструкцията при гаранционните условия кой е дистрибутора. Ако е Grizzly сервиза е някъде на Стар лозенски път. Обаждах се преди време за консумативи на голямата и имаха, но все нямам време да ги посетя. Ако е Kopernass, сервиза им е Bushona, някъде в центъра, на Екзарх Йосиф, май беше. Сега се ровнах- Grizzly e. Дават някакъв тел. 00800 11 49 20. Опитай! Другият вариант е да изровиш от нета асортимента на Тони, имаха торби за един от малките модели на Parkside, мисля за 15литра, даже купих, но са доста къси за моята.
А днес взех една прахосмукачка. Някой може ли да каже от къде можем да се снабдяваме с торбички?
Stefan_62 написа:Такава ползвам и е доста здрава-издържа ми туловищетоprofesionalist_wood написа: Питам да не се прецакаме като се набутаме със по-скъп боклукАми виж в "Практикер" колко струва една подобна.
http://praktiker-online.bg/product/8290 ... talba.html
Е като качество не знам коя е по-добра, но като гледам тази която се е взел "dadko" пише, че е португалска.
dadko написа:Не е 360 см, а 346 см. Вижда се, че са оразмерили дължината на стълбата в разпънато положение, а не височината, до която е опряна. (както са оразмерили р-р 2,3м.)Няма да го правим на проблем за 5-15 или 20см./въпреки, че са от значение/
5 см. е разликата... Не двахсетина.
VLADO66 написа:Еми сигурно са купувани в Китай по 30 $....Stefan_62 написа:Такава ползвам и е доста здрава-издържа ми туловищетоprofesionalist_wood написа: Питам да не се прецакаме като се набутаме със по-скъп боклукАми виж в "Практикер" колко струва една подобна.
http://praktiker-online.bg/product/8290 ... talba.html
Е като качество не знам коя е по-добра, но като гледам тази която се е взел "dadko" пише, че е португалска.напълно разгъната и под голям наклон.Нямам на идея откъде идва по-ниската цена и какво е икономисано освен от дебелината на материала.Пък може и да е същата.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: