• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Отлетя флексчето.... :-D
bulhomes2 - майстор
За Ейчелл флексчето ли Ви е зор? Никога не бива да съжалявате, че не сте си купили нещо от тази марка.
vitrinabg.com - специалист
Тани написа:
Ха, та това е новия модел :wink: Моя е от по-старите и още си работи! :idea:

Изображение
Стискай зъби,че развалили се няма части за тях вече.
dadko - майстор
bulhomes2 написа:
За Ейчелл флексчето ли Ви е зор? Никога не бива да съжалявате, че не сте си купили нещо от тази марка.
Много точно казано. При мен изпуши един електрически верижен трион "Ейнхел" без да го затормозявам, рязах някакви тънкажи... Реших, че няма смисъл да го нося по сервизи...След което пак си купих подобен трион, но Bosch. Колко пъти трябва да се напатим, за да осмислим поговорката, "евтините неща излизат скъпо" или " не съм толкова богат, че да си купувам евтино".
bulhomes2 - майстор
Няколко пъти вече го казвам във форума, ама досега не можахме да направим нещо обобщено на видно място (от този сорт - viewtopic.php?f=57&t=45893#p576726). Преди доста години купувам дрелка за подарък на бащата и си викам "що пък да дам 120 лв за зелен бош, па тоя Ейнчел се е дрелка, па е 100 лв?" Ми след година па купих Бошчето, щото онова се спомина. Та вместо да спестя 20 лв се набутах със 100?!? А бошчето, хем че "зелено", кара 5-6 години, следващото ми е вече на 4-5 г и още работи яко. Днес върнах за гаранционен ремонт Скил на 3 месеца. Скила е на цената на Бошчето, а в пъти по-бавен, слаб и както се оказа "лесно умиращ".
Тани - модератор
vitrinabg.com написа:
Тани написа:
Ха, та това е новия модел :wink: Моя е от по-старите и още си работи! :idea:

Стискай зъби,че развалили се няма части за тях вече.
При мен трудно се развалят машинките, особено ъглошлайфите. Този големия, когато и да изгори ще е късно! Ако можеше да говори...
Когато отваряха Практикер в Пловдив, си купихме заедно с приятелите по едно малко ъглошлайфче 115мм за 9,99лв. Първите години го ползвах любителски, а след това професионално. Всеки път, когато започвах някоя сериозна работа, си мислех - ей сега ще ме предаде в най-неподходящия момент. И така години наред, докато един ден миналата година... ми писна и си купих една Макита :lol: Иначе ментето още си работи, въпреки огромните луфтове в редуктора. От четирите ъглошлайфа, които купихме, само този оцеля повече от година. Та всичко е на късмет!
anabolicbeast - специалист
nikolson написа:
WOW! :shock: http://prodavalnik.com/barter-frenska-m ... -i41290293
Трагедия... вчера пък четох обяви за изкупуване на крадена нафта... :проба: :axe:
aiako - специалист
ОФФ - Малко от друг форум ...
то червената нафта е на средна цена от 1.50 лв - ти продължавай да караш с масло , пък аз ще продължавам да карам с нафта - пък било то и червена
Аз със масло все още не съм карал ,ама почвам :) че това олио много мерише :D Ако ми изпадне и на мен такава далавера и аз ще карам на червена нафта, ама като няма :D

И по темата... някое шмиргелче от София не излезе ли ?
stiv1961 - майстор
aiako написа:
И по темата... някое шмиргелче от София не излезе ли ?
Ти какво, нямаш достъп до продавалника ли :-D
http://prodavalnik.com/sofiya-grad/?q=% ... 0%B5%D0%BB
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: