Отлетя флексчето.... 

bulhomes2 написа:За Ейчелл флексчето ли Ви е зор? Никога не бива да съжалявате, че не сте си купили нещо от тази марка.Много точно казано. При мен изпуши един електрически верижен трион "Ейнхел" без да го затормозявам, рязах някакви тънкажи... Реших, че няма смисъл да го нося по сервизи...След което пак си купих подобен трион, но Bosch. Колко пъти трябва да се напатим, за да осмислим поговорката, "евтините неща излизат скъпо" или " не съм толкова богат, че да си купувам евтино".
vitrinabg.com написа:При мен трудно се развалят машинките, особено ъглошлайфите. Този големия, когато и да изгори ще е късно! Ако можеше да говори...Тани написа:Ха, та това е новия моделМоя е от по-старите и още си работи!
Стискай зъби,че развалили се няма части за тях вече.
nikolson написа:WOW!Трагедия... вчера пък четох обяви за изкупуване на крадена нафта...http://prodavalnik.com/barter-frenska-m ... -i41290293
то червената нафта е на средна цена от 1.50 лв - ти продължавай да караш с масло , пък аз ще продължавам да карам с нафта - пък било то и червена
Аз със масло все още не съм карал ,ама почвамче това олио много мерише
Ако ми изпадне и на мен такава далавера и аз ще карам на червена нафта, ама като няма
![]()
aiako написа:И по темата... някое шмиргелче от София не излезе ли ?Ти какво, нямаш достъп до продавалника ли
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: