Huhavela написа:Замазвай смело с теракол или каквото и да е лепило за плочки и нямаш проблеми.Не подлъгвайте хората с непрофесионални изказвания които в бъдеще струват пари ,време и нерви.

Huhavela написа:Замазвай смело с теракол или каквото и да е лепило за плочки и нямаш проблеми.Не подлъгвайте хората с непрофесионални изказвания които в бъдеще струват пари ,време и нерви.
chapara написа:Нещо май се ебаватеТочно!, може за тръбите да няма значение, но за фаянса има огромно, тъй като в постоянно топлинно разширение се прецаква , а не само и той а и фугировката
Водопроводчиците да замълчат, въпроса е към облицовчици
Ето това е задължително:
http://orex.bg/bg/product-view/42/65.html
за подове и стени. Кеф ти линейно разширение на тръбите, малки топлозагуби, не прецакване на облицовката. За да няма теми като прецака ми се фугировката, разсъхна ми се паркета-ламината, все неща дето съм ги виждалИ нека кой знае и не знае да пише неща от опита си
LazarGanev написа: 1. При съприкосновението на 2 материала с различна твърдост - кой от двата получава деформация?Как отчупваха древните египтяне големи късове камък ? Дървени клинове.
LazarGanev написа:А при повишаване на температурата до към 100*С каква е тенденцията?ППР и 100 градуса - къс живот на инсталация. Май производители повече от 70 градуса за експлоатация не дават.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: