Преди да земеш ново зеге пробвай да компенсираш дрифта от линеала, погледни настройка на банцинг линеала на банциг как се прави, не е философия може да спеспиш някой леф
. Иначе успех с масата и не бързай с ново зеге 

kamendc написа:Моето зеге е Блек§Декер, досега няколко врати съм подрязал с него, ама все накриво ми води. Долния край бяга наляво.Не е от конкретното зеге, а от самия инструмент прободен трион. За тази работа си има ръчни циркуляри и електрически рендета. Колкото и да ми обясняват, че врати се режат перфектно със зеге - ами не стават, особено по-дебели. Единствения успех, който съм регистрирал със зеге, беше на една врата от панелка, на която отдолу нямаше дървена летва, а беше просто 2 пласта фазер - там се справих.
Майсторлъка ли ми е толкоз, зегето ли не е хубаво, не знам - ама всичките ги минавах после с виброшлайфа да подравня няколко мм.
Georgin90 написа:Здравейте, искам да ви попитам мисля да купя пробивен трион (зеге) "Bosch PST 800 PEL" като с него ще режа предимно мдф паркет до 10мм, и ПДЧ 18мм, 40мм кухненски плотове и такива подобни неща.Малко съм пристрастен, но мисля че тези пари са доста за хоби машина. За същите, а и за доста по-малко можеш да си вземеш читава Макита. Също така Макита МТ/бившия Мактек/ е здрава машина, но не знам дали са пристигнали.
Въпросът ми към вас е дали е добро зегето, някой от вас сигурно ползва такъв или подобен модел! Цената е приемлива за мен 160-170лв...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: