inspo написа:Мииииииии какво да ти кажа... Пак не си прав.Това "малиииии", не го приемам за довод, а като елемент от др. "правила".
Моята неудачна алтернатива въобще не е неудачна защото е възможен вариант, а щом има такъв то той трябва да бъде регламентиран.
И не си вярвай, че насрещния не те интересува. В нерегулирано кръстовище когато ти завиваш надясно, а той наляво и в дясно от теб има кола, то насрещният е с предимство пред теб и ти трябва да чакаш него, а не десния който в случая не ти пречи.
Затова е и знака в ситуация 3.

Все си мисля, че темата е да коментираме и допълним евентуални пропуски в знанията си.
Картинката ти (предишната) е пределно ясна и безспорна по общото правило на десния.
Сега даваш нова интерпретация по СВОЯТА картинка.
Признавам НЕ ЗНАМ ДАЛИ нормативно твоето "не десния който в случая не ти пречи" го има в Правилника и ме освобождава от МОЯ ангажимент да пусна МОЯ ДЕСЕН.
Аз спазвам (и на практика) правото на десния и не ГАДАЯ за неговите (и на третия) намерения, съображения, знаците, които виждат и т.н.
Писах каква е идеята за тези кръстовища, писах и как по-икономично може да се реши. Вариантът с три знака (без табели) решава и идеята, и новата ти задачка напълно ясно, според мен. Или...?
Апропо, на визираното кръстовище (неизвестно за мен защо) описаното едновременно преминаване НЕ се допуска при работещ светофар - отделно друго недоразумение, срещано в често в Сф.
Малка подробност - тук Общ. предприятие "Пътна сигнализация", като правило е подизпълнител на др. фирми, спечелили по ЗОП.