Здравейте колеги, моля за някоя сламка за едно лаптопче. На 5 години вярна служба е
но напоследък започна за замръзва - чистил съм вентилатора и капнах масълце преди 2 мсц - марката е acer 5735Z Симптомите - както си работи, и картината замръзва за различен по продължителност период от време - ако свири нещо - започва да издава звук като прескачащо ЦД - понякога се случва по често - примерно през 20-40 мин ( за по 1-2 мин), понякога не го прави по няколко часа - този проблем е от 10 дни ( а и бях в командировка) - прави ми впечатление, че когато това се случи, всичко спира да мига (хард,ви фи) Спомням си преди години, когато четох една книжка за ХП че имаше лог в който се записват разни проблеми - ама съм забравил къде и какво се гледаше. С Уин7 съм - не са ми претъпкани дяловете, а и имам стар спомен, че ако процесора (Интел) се претопля - той направо гаси компа (ама за десктоп) - Ще съм Благодарен на разни подсказки. Питах в една фирма, за обичайните заподозряни - но ме отчаяха - 50 лв диагностика
80 лв вентилатора без ддс - бил с охладителя цяло?!?!? За това реших да опитам по този начин с питане тук!