Сериозно ли мислиш, че той е снимал стълбата? Профи снимки с профи апарат?

единак написа:Най-вероятно Флоранс е тя, а не той.Пусни я на снимка да я видим. Много са малко хората, които сами ще се захванат с направата на стълба в дома си. Е зависи и от това колко е сложна конструкцията.
По мое непрофесионално мнение стълбата абсолютно не е от дърво.
Вътрешната част въобще не е голяма философия - ако ви прави впечатление е с еднакъв диаметър, тоест нищо не пречи да се очертае спиралата на тръба със същия диаметър и да се изреже. Колко ще е дебела тръбата е друг въпрос, а дали пък не са две тръби една в друга?
Освен това ми се струва по логично първо да се направи носещата конструкция, а после по шаблони самите стъпала. Аз поне като си правих моята точно така направих.
Не мисля, че е голяма философия стига човек да има малко творческо-инженерна мисъл.
За Бургас обаче... Преди няколко години и аз си правих стълба в мезонета, обаче на колкото и фирми да се обадих или бяха много заети или даваха безумни оферти. Накрая дойде един отвратитено вонящ на пот... майстор, който ми каза че ще ми струва към 3000лв и ще отнеме около месец. Като го питах защо толкова ми каза, че стъпалата трудно се изчислявали... Изгоних го на мига и извиках неволята. Стана за чудо и приказ, за 3-4 дни - сам, без никой да ми помага и с едни инструменти, не ти е работа... Излезе ми около 500 лв /имах една част от винкела и не знам как да го включа в сметките/
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: