Аз ги вързах, но не проработиха и нямах време да се занимавам със сервизи. Не са чисто нови - работили са 1-2 месеца и са стояли няколко години в бездействие. Дисплеите работят, турбинките не са клеясали, но не отчитат дебит. Така и не се преместих тази зима на адреса, само го отоплявах донякъде. Иначе Грейко имат монтиран топломер на опитния котел и там може да се види
LazarGanev написа: n.ganev, ето го ръководството, вътре има отговори на твоите въпроси, след 20-та страница са настроките. Защо няма меню на български ли - ами ще има, контролера е български и се утвърди като добър, ползва се и при други горелки, така че е въпрос на време. Но аз не мисля, че това е проблем, тъй като е много добре обяснено, има си добри заводски настройки, няма оплаквания за някакви трудности, много бързо се ориентира човек в менюто и лесно се работи. Колкото до цената (2000лв) - това не е бюджетна горелка, целта не е ниска цена, а амбицията на конструктора е да се направи най-доброто, а в същото време цената не по-висока от от много обикновени модели без самопочистване. Който търси ниска цена - има вече няколко предложения на горелки с цена около 1200лв.Благодаря ! Относно цената съм съгласен.
http://www.greyko.com/1.pdf