• 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
пишман_майстор написа:
Е как няма значение диаметъра ? Ако се замислим отнетата стружка при голям диаметър е едно , при малък - друго ( по-на вълнички става ) Това , което е с големия диаметър вал ,ми се струва ще работи по-гладко . Аз не съм дърводелец, докато стана ще съм фърлил топа :-D , просто изказах мнение....
П.п. снощи пак го оглеждах това пусто ренде , ако беше 102 мм широко ееех... щях да го купя на секундата ,че 82 мм имам вече ( и марково).
Стружката е една и съща при еднакви други условия :wink:
То и аз не съм дърводелец :)
griffin, каналът се задръства, когато отнетото количество материал е по-голямо отколкото може да издуха "системата" за изхвърляне и/или материалът е с форма, позволяваща задръстване. Пример - рендосвам шперплат. Когато пластът влакната е напречно, проблеми няма. Но когато влакната са успоредни на вала, ела да видиш как задръства - защото стружката е дълга и остра, застава леко настрани, върху нея се натрупва следващата и т.н. С МДФ никакви грижи - мога да рендосвам с часове, без да се задръсти :)
Иначе аз нямам интерес от рендето (предполагам ме бъркаш с някой друг). На мен ми трябва да отнема много. За фино имам 4 виброшлайфа :)
XpacTa - специалист
Мамка му - тия гадове от Lidl пускат от четвъртък уред за почистване на прозорци - имитация на Karcher WV 50... на 1/3 от цената... май ще олекна с 50 лева.

Изображение
brum - майстор
Я да попитам - какво му е толкова якото на тоя уред за прозорците? В смисъл - аз си ги бърша с вестник като реша, това ще ми даде ли нещо повече?
dpp - специалист
brum написа:
Я да попитам - какво му е толкова якото на тоя уред за прозорците? В смисъл - аз си ги бърша с вестник като реша, това ще ми даде ли нещо повече?
Ще ти земе нещо повече - 50лв. Аз не виждам какво толкова прави тоя уред! Търка се с гъба с дръжка, минава се с гумена дръжка за прозорци и си готов - не разбитам каква му е функцията на тоя уред. Освен сам да чисти :-D
..няква мания вече стана, уред за прозорци...кво беше тва ..за чистене на УШИ.. :shock: Луда работа!
angel_ov - специалист
dpp написа:
brum написа:
Ще ти земе нещо повече - 50лв. Аз не виждам какво толкова прави тоя уред! Търка се с гъба с дръжка, минава се с гумена дръжка за прозорци и си готов - не разбитам каква му е функцията на тоя уред. Освен сам да чисти :-D
..няква мания вече стана, уред за прозорци...кво беше тва ..за чистене на УШИ.. :shock: Луда работа!
Това е истината! Но инструмента да е професионален и с такъв препарат.
XpacTa - специалист
dpp написа:
brum написа:
Ами не знам дали е як или не... иначе уреда изсмуква мръсната вода. Би могло да се ползва и при конденз по прозорците през зимата например. Принципно е безсмислица, затова и не съм дали пари за Karcher-ския, но този е значително по-евтин.
mitko64 - майстор
Днес ми донесоха ръчната помпа и държача за шкурки. Помпата добре изглежада, солидна, само маркучето нещо ми се вижда тъничко. Държача- стабилна изработка с метален плот, силни пружини, обаче всичко това в лилипутски размер- едвам си мушкам три пръста в дръжката. Плотчето не съм мерил, но сигурно е 12Х 5см. Малко безсмислена солидна изработка. Същата работа като един комплект самозаключващи клещи навремето- на снимка изглеждат нормални, на живо,миниятюрни.
dundi - специалист
В събота и неделя сериозно изпробвах ножицата за клони, голямо кастрене падна. За тази цена 20 лева абсолютно си заслужава. До 3,5 см си ги реже абсолютно без проблем, на 4,5 вече е трудничко, започва да скърца:-). Някой може ли да сподели мнение за бинокъла? Имаше доста бройки в Лидъла във Варна днес.
mumar - специалист
Бинокъла го гледахме 3 човека- от които двама разбират от такава техника...а аз съм любител- птичар.
Ми общото мнение спрямо цена- качество, че не става, не сме доволни.
dundi - специалист
Благодаря за бързия отговор, то общо взето когато нещо стои и не се купува почти сигурно е че не върши работа.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: