Аз съм фен на акумулаторите Искра Пазарджик. Нищо не може да ме накара да сменя марката. Надживяват си гаранцията и то няколко пъти (личен опит). Впечатления имам някакви за Бош, Варта, Старт и Монбат.........е слаба работа
, особено последния.

peps написа:zmiori написа:Peps, точно тоя които е на снимките си е баш обслужваем, нищо че пише точно на обратно....Искаш да кажеш, ме от Монбат подвеждат потребителите си?
nikolaytatarov написа:Когато гледах за нов акумилатор ,имаше някакви необслужваеми калциеви акумолатори ,но не ми хванаха окото,ако някои е ползвал такъв нека сподели впечатления.НЕкога в Алжир баща ми купи нов акумулатор "Тюдор" испански, сухо зареден в комплект с 6 броя ампули с електролит. Електролита беше HCl (хлороводород) иначе казано солна киселина. Ма вероятно защото сярната киселина е по-евтина и масово се ползва за електролит и от тогава (1980) насам солна или азотна за електролит не съм виждал по акумулаторите.
kozl написа:Ти маи нещо не ми вярваш а, аз не си го измислям а и мислех да си купя такъв но се отказах поради непознаването на технологията на този тип акумолатори.nikolaytatarov написа:Когато гледах за нов акумилатор ,имаше някакви необслужваеми калциеви акумолатори ,но не ми хванаха окото,ако някои е ползвал такъв нека сподели впечатления.НЕкога в Алжир баща ми купи нов акумулатор "Тюдор" испански, сухо зареден в комплект с 6 броя ампули с електролит. Електролита беше HCl (хлороводород) иначе казано солна киселина. Ма вероятно защото сярната киселина е по-евтина и масово се ползва за електролит и от тогава (1980) насам солна или азотна за електролит не съм виждал по акумулаторите.
НЕкога имаше само киселинни батерии, сега масово се ползват алкални що па да нЕма и алкални акумулаториНо аз не съм срещал такОв.
kozl написа:...НЕкога в Алжир баща ми купи нов акумулатор "Тюдор" испански, сухо зареден в комплект с 6 броя ампули с електролит. Електролита беше HCl (хлороводород) иначе казано солна киселина. Ма вероятно защото сярната киселина е по-евтина и масово се ползва за електролит и от тогава (1980) насам солна или азотна за електролит не съм виждал по акумулаторите.Все си мисля че "Тюдор" от 1994-та е придобита от Exide и от 2008-а вече и името му е такова.
НЕкога имаше само киселинни батерии, сега масово се ползват алкални що па да нЕма и алкални акумулаториНо аз не съм срещал такОв.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: