Освен задна не бих ти дал друга. Нагледал съм се...
Но сме в София.
Обаче куриерите и те са хора..
evparts.alle написа:Освен задна не бих ти дал друга. Нагледал съм се...Но сме в София.
Добре, щото не ми се иска утре-вдругиден да го гледам целия изподран ходещ пеш и да знам, че аз съм му го причинил...Ако си караш като хората не виждам проблем задвижването да е отпред, аз съм си супер доволен от моето предно, ако че е 1000 вата мотора, всичко опира до това човек да бъде внимателен и да не прекалява рязко с газта...
geordgeo написа:Мани ти това внимателно, аз искам човека да си го кара с кеф и да е що-годе безопасно, не да с на тръни кога предното му колело ще си отиде барабар с вилката или на някой завой с пясък, предницата ще поеме по своя житейски път.evparts.alle написа:Освен задна не бих ти дал друга. Нагледал съм се...Но сме в София.
Обаче куриерите и те са хора..Добре, щото не ми се иска утре-вдругиден да го гледам целия изподран ходещ пеш и да знам, че аз съм му го причинил...Ако си караш като хората не виждам проблем задвижването да е отпред, аз съм си супер доволен от моето предно, ако че е 1000 вата мотора, всичко опира до това човек да бъде внимателен и да не прекалява рязко с газта...
relaxxx написа: Искам да попитам, налягането на гумите, шарката и размера играе ли роля за пробега... реална говоря.. в смисъл тези с които са в момента са за тежък офроуд и са много широки и са много меки..Без да имам електровелосипед, мога да ти кажа, че играят голяма роля. ;) Просто вземи едно колело с гуми като твоите и го карай /с кракавсе забравям да ги напомпя.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: