Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
ge6aaaa3 - специалист
evparts.alle написа:
Освен задна не бих ти дал друга. Нагледал съм се... :lol:
Добре, щото не ми се иска утре-вдругиден да го гледам целия изподран ходещ пеш и да знам, че аз съм му го причинил... :lol:
Дай на лично една оферта с конкретни части и цифри и да се разберем. :)
geordgeo - специалист
evparts.alle написа:
Освен задна не бих ти дал друга. Нагледал съм се... :lol: Но сме в София.
Обаче куриерите и те са хора.. :-D
Добре, щото не ми се иска утре-вдругиден да го гледам целия изподран ходещ пеш и да знам, че аз съм му го причинил...
Ако си караш като хората не виждам проблем задвижването да е отпред, аз съм си супер доволен от моето предно, ако че е 1000 вата мотора, всичко опира до това човек да бъде внимателен и да не прекалява рязко с газта...
ge6aaaa3 - специалист
geordgeo написа:
evparts.alle написа:
Освен задна не бих ти дал друга. Нагледал съм се... :lol: Но сме в София.
Обаче куриерите и те са хора.. :-D
Добре, щото не ми се иска утре-вдругиден да го гледам целия изподран ходещ пеш и да знам, че аз съм му го причинил...
Ако си караш като хората не виждам проблем задвижването да е отпред, аз съм си супер доволен от моето предно, ако че е 1000 вата мотора, всичко опира до това човек да бъде внимателен и да не прекалява рязко с газта...
Мани ти това внимателно, аз искам човека да си го кара с кеф и да е що-годе безопасно, не да с на тръни кога предното му колело ще си отиде барабар с вилката или на някой завой с пясък, предницата ще поеме по своя житейски път. :wink:
sasko12345 - специалист
Предното няколко пъти ми изигра лоша шега. Веднъж на 4 -ти км на цариградско на кръговото мега пребиване на мокро. На сняг е неконтролируемо направо. На висока скорост, чакал и страничен наклон е брутално.
relaxxx - специалист
Аз да се похваля на ентусиастите, вече съм готов напълно и навъртях едни 50 км... купих батерия и прекратих експериментите.. :lol: от рода на направи си сам батерия.. нали за това ни е форума де.. Поне всичко останало сглобих сам. Успявам да покрия 24км с 10ач (без да врътна)... което като се има предвид моето тегло и тежкия релеф си е направо добре. Искам да попитам, налягането на гумите, шарката и размера играе ли роля за пробега... реална говоря.. в смисъл тези с които са в момента са за тежък офроуд и са много широки и са много меки.. :roll: все забравям да ги напомпя.
sasko12345 - специалист
scwalbe big apple ги дават специално проектирани за електро велосипед и им дават супер ниско съпротивление
relaxxx - специалист
Моите са континентал гравити 2,35... май не са много подходящи...

Изображение
ge6aaaa3 - специалист
relaxxx написа:
Искам да попитам, налягането на гумите, шарката и размера играе ли роля за пробега... реална говоря.. в смисъл тези с които са в момента са за тежък офроуд и са много широки и са много меки.. :roll: все забравям да ги напомпя.
Без да имам електровелосипед, мога да ти кажа, че играят голяма роля. ;) Просто вземи едно колело с гуми като твоите и го карай /с крака :-D /, после вземи колело с тънки шосейни гуми/не се сещам как ги водят тези като на състезателите/. Карал съм и двете и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Струва ми се, обаче, че е по-добре да си вземеш гуми според условията, в които караш и да ти е мирна главата, вместо да му нахлузиш едни тънки гумички и да се чудиш как се спира в мокро или кално. :wink:
sasko12345 - специалист
2,1 e оптималната дебелина според мене е това е голямата ябълка :

https://www.google.bg/search?q=schwalbe ... B800%3B600
evparts.alle - специалист
Много съм доволен от "Hookworm" яко ги тряскам на скокове и посрещам бордюрите с тях!
Само трябва да са напомпани на макс.

Тема "Електровелосипед" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: