sstefanov написа:Да, и няколко човека ти обясниха, че по-мощния двигател (дизел или бензин) е по-добър изборСтефанов, той сам автора каза, че иска автомобил до 100к.с, защото данъка му бил сега 16лв и не искал да става 200лв. Прочети му мнението де.
 В града като пъплиш с 40 ти е все едно колко коня имаш под капака. Да, сега с по-малък двигател икономисвам спрямо колегите с по-голям двигател. Взел съм си автомобил да ми вози дупето от А до Б. Какво, всички трябва да караме ръмжащи джипове и V8 двигатели ли? Разни хора - разни идеали. Като шофирам много, разхода на гориво придобива съществено значение.
 В града като пъплиш с 40 ти е все едно колко коня имаш под капака. Да, сега с по-малък двигател икономисвам спрямо колегите с по-голям двигател. Взел съм си автомобил да ми вози дупето от А до Б. Какво, всички трябва да караме ръмжащи джипове и V8 двигатели ли? Разни хора - разни идеали. Като шофирам много, разхода на гориво придобива съществено значение.За дизела ти с турбо пък - не съм имал дизел, не разбирам. Чел съм какви умрели били, докато набере турбото, какви там с двойно турбо ги правели, че как турбото ремонта му бил 1000лв - ама казвам, че не разбирам. С дизели не се занимавам. Ама мисля, че АГУ си е приличен вариант.
										Последна промяна от thinkpad на вт апр 15, 2014 11:31 pm, променено общо 1 път.

Както казах - всеки каквото иска да кара.
 Както казах - всеки каквото иска да кара.
 Смятай другия какво може, а вероятно гори по-малко от Фиестата, която е на половината на мощността му.
 Смятай другия какво може, а вероятно гори по-малко от Фиестата, която е на половината на мощността му. . И двете бяха бензинови. За да ви разсея съмненията относно мощноста и данъка, ще ви кажа моите впечатления от Королата. Този автомобил е 1300 кубика и 110 коня. Данъка му беше около 35лв. Никога не съм имал проблеми с недостиг на мощност (пълен, празен, по баир......) ускорява за секунди и спира за секунди
 . И двете бяха бензинови. За да ви разсея съмненията относно мощноста и данъка, ще ви кажа моите впечатления от Королата. Този автомобил е 1300 кубика и 110 коня. Данъка му беше около 35лв. Никога не съм имал проблеми с недостиг на мощност (пълен, празен, по баир......) ускорява за секунди и спира за секунди   . Всички пластмаси в купето дрънчат, тавана се отлепи, ни спира ни тръгва....мани мани
 . Всички пластмаси в купето дрънчат, тавана се отлепи, ни спира ни тръгва....мани мани