,но и пак да направя същата грешка не бих си купил тези от 5-10лв.[/quote]
Що?
Що?
razli4en73 написа:По принцип не търся съвет какъв да си купя,но и пак да направя същата грешка не бих си купил тези от 5-10лв.Твоя уред би трябвало да е такъв:
razli4en73 написа:Колеги, здравейте отново.Доста чакане падна с този мултицет,но днес го взех от магазина след ремонт,срещу 26 лв.Преди десетина дни ми се обадиха от сервиза да ме питат какво е станало,и аз реших да не овъртам,човекът си беше разбрал какво е станало и не си струваше да се правя на луд.Така ,на уреда му е сменена цялата платка,общо взето само корпуса и сондите са старите.Дадоха ми също и старата платка.Тествах го ,работи си точно,но има нещо което ме дразни,при включване бутона влиза на вътре ,а не на вън както си беше,същото е и на HOLD,а и преди изпюкваше като го включех,а сега не.Може да е незначително и важно ,но ме дразни.Сигурно Китайците са си сменили матрицата за производство на дограмата на уреда.И сигурно е по нова версия
razli4en73 написа:Колеги, здравейте отново.Доста чакане падна с този мултицет,но днес го взех от магазина след ремонт,срещу 26 лв.Преди десетина дни ми се обадиха от сервиза да ме питат какво е станало,и аз реших да не овъртам,човекът си беше разбрал какво е станало и не си струваше да се правя на луд.Така ,на уреда му е сменена цялата платка,общо взето само корпуса и сондите са старите.Дадоха ми също и старата платка.Тествах го ,работи си точно,но има нещо което ме дразни,при включване бутона влиза на вътре ,а не на вън както си беше,същото е и на HOLD,а и преди изпюкваше като го включех,а сега не.Може да е незначително и важно ,но ме дразни.Е кат те дразни си купиваш нов уред дето не те дразни или си пиеш хапчетата,а стария го подаряваш.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: