Благодаря за съветите. Да, зная че евтино качество няма, реалист съм. По скоро ми е да е бързо, защото ми е мерак да си ползвам къщата. Какво е мнението на маисторите за филц, както казахте, и отгоре армираща мрежа и перлитобетон 7-8см? Там наоколо тези които са имали възможност по времето на гладните години са направили нещо подобно но му викат сгурбетон. Наливат го даже и по вторите етажи върху гредореда.
speedster написа:Благодаря за съветите. Да, зная че евтино качество няма, реалист съм. По скоро ми е да е бързо, защото ми е мерак да си ползвам къщата. Какво е мнението на маисторите за филц, както казахте, и отгоре армираща мрежа и перлитобетон 7-8см? Там наоколо тези които са имали възможност по времето на гладните години са направили нещо подобно но му викат сгурбетон. Наливат го даже и по вторите етажи върху гредореда.Не знам какви са ти възможностите , но ще ти кажа какво направих при ремонта на сутерена на старата ми къща. Имаше дюшеме и под него сгурия върху земята на 70см под кота "0". Всичко това се беше скапало от влагата след има няма 20г. Затова изкопах още 30см надолу и наредих едър речен камък, отгоре нахвърлях чукан камък за да се запълнят празнините. След това слой от филц и върху него сложих замазка с перлит и стиропор на зърна. Тази интервенция я правих 1984г и до сега пода е сух като барут и не е мръднал.
Успех.