stivemaster написа: Какво имам предвид - спирачките на почти всички автомобили, вече се правят с електрическо серво,така че смяната на двигателя няма да окаже въздействие.Тва тепърва го разбрах от тебе. Даже на Теслата са с вакумпомпа май

Га ще спреш с глупавите ти твърдения? Досега нищо технически вярно не съм прочел от тебе...

кефиш !!!! Това се казва да работиш с документи.
  кефиш !!!! Това се казва да работиш с документи. 

Та в близко бъдеше такива безплатни станции у нас няма да има. Нито в по-далечно. Нито в още по-далечно. Някога - може би, ама кога? Пък тесла ако евентуално сбъркат и решат да правят такива у нас, ще попаднат в такъв филм, че ще им се извие свят.
 Та в близко бъдеше такива безплатни станции у нас няма да има. Нито в по-далечно. Нито в още по-далечно. Някога - може би, ама кога? Пък тесла ако евентуално сбъркат и решат да правят такива у нас, ще попаднат в такъв филм, че ще им се извие свят. 
  и каква е средната заплата на българина! Значи големите телевизори не са хубави!!!  Някои колеги , дори споряха, че по-добро от CRT технологията няма, а големите телевизори ...все още не съществуват! Не знам дали успях да ги убедя в обратното?
  и каква е средната заплата на българина! Значи големите телевизори не са хубави!!!  Някои колеги , дори споряха, че по-добро от CRT технологията няма, а големите телевизори ...все още не съществуват! Не знам дали успях да ги убедя в обратното?  Ако нама да караш автомобила една седмица, когато навън е минус 30°С, може просто да го включиш в контакта. Ако не си разбрал, "саморазряда", не е саморазряд, а енергията се губи, защото атомобила се самоподгрява!
   Ако нама да караш автомобила една седмица, когато навън е минус 30°С, може просто да го включиш в контакта. Ако не си разбрал, "саморазряда", не е саморазряд, а енергията се губи, защото атомобила се самоподгрява!