• 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
choko - специалист
Кога ще се появят акомулаторни винтоверти от по- мощните ?
Някой взе ли циркуляра, да изкаже мнение.
jekasus - майстор
Просто не се сдържах :-D

Прикачен файл

DSC_1451.jpg
DSC_1451.jpg (37.77 KиБ) Видяна 2635 пъти
juvesan - специалист
Просто не се сдържах :-D
Аз се сдържах, защото ми изглежда малко като играчка за сериозна за играчка цена, ама страшно ме сърбеше джоба... е , как е, има ли почва да се работи с него, доколко може да се определи че е точно и със стабилна конструкция и лазерите могат ли да се разцентроват / настройват?
jekasus - майстор
juvesan написа:
защото ми изглежда малко като играчка за сериозна за играчка цена,
Еми, на Зелен Бош цената е 139-159 лв.
juvesan написа:
е , как е, има ли почва да се работи с него
направих проверка на стара(от БайТошево време) маса, и на 4 ъгъла показа едно и също :-D
По повод работа със него - мисля го за прави ъгли за стени от ГК и зидария със тухли, за плочки не ми трябва, ама ще го видя на по-дълги растояния, как ще покаже правия ъгъл.
Това е производителя - http://www.burg.biz/live_website/html/d ... me.en.html
juvesan написа:
доколко може да се определи че е точно и със стабилна конструкция и лазерите могат ли да се разцентроват / настройват?
Такива инструменти трябва да се пазят и син Бош да падне - мамата се еб....
big_death - специалист
И аз олекнах с 222 камъка за циркулярчето . Първите впечатления са ми много добри , понеже дебнех и из продавалника , ама все не попадах на добри цени . Та сега за машинката - солидна изработка , тежичка и без луфтове .Направих един пробен ряз : реже с лекота видирания диск и правия ъгъл му е наред . Доволен съм от покупката , макар че взех последната бройка в Лидъла която беше разпечатана но без липси !
juvesan - специалист
син Бош да падне - мамата се еб....
Е, то Бош е инструмента за напредналият любител... имам досег със сериозно количество "сини" бошове от различни видове - мразя ги тези инструменти :toimonster: ( ама съм им обявил война и полека-лека ще ги затрия като марка в полза на метабо и хилти ) :axe:
А за нивелирите питам, защото пак казвам - много пластмасов ми се видя и се чудех доколко може да му повлияе това му свойство. За настройка на лазерите питам, защото имам един комплект на лазерен нивелир с стойка и т.н. на Хилти - има някаква грешка , обаче либелата е залята като за вечни времена и още се боря с него да го върна в строя... та за пазенето си много прав :rock:
Фитилчо - майстор
juvesan написа:
син Бош да падне - мамата се еб....
Е, то Бош е инструмента за напредналият любител... имам досег със сериозно количество "сини" бошове от различни видове - мразя ги тези инструменти :toimonster: ( ама съм им обявил война и полека-лека ще ги затрия като марка в полза на метабо и хилти ) :axe:
Не си глупав :lol:
Обявил съм война на синия бош преди 5 години и разкарах всичко. Пълни боклуци

Макита, Метабо(от старото само, сега е азия), Хилти от Лихтенщайн .... Мур и Райт, Милуоки
Един комплект с батерии имам на Рйоби и съм много доволен, за нови батерии е обаче
mitko64 - майстор
UHAA написа:
Някой взе ли циркуляра, да изкаже мнение.
Аз го взех. Не разбирам много от точно този тип циркуляри, та не знам доколко мнението ми е от полза, но да споделя. Солидна алум. отливка, никакъв луфт в линейните лагери. В шарнира на потапянето се усеща минимален луфт, може би е нормално. Дясната стега пречи при рязане под 45 гр. с изтегляне, към нея(опира двигателя). Хвърля ужасно много трици, само не и в торбичката. Опитах се да го свържа с прахосмукачка, но се оказа , че нито един от конекторите на маркуча и не става. Лостовата система за отключване на предпазителя и потапянето е яка, но изглежда много неугледно. Правих проби на ПДч-ТА, чамови и дъбови дъски, без и с изтегляне и под 45гр- всичко реже с лекота.. Интересно е че при изтегляне прави лек корем стреза, точно откъдето започва изтеглянето и то от лицевата страна(откъм гърба среза е абсолютно прав). Говоря за микромален корем който се забелязва само при взиране по дължината на среза. Нямам маса и закрепих пендулата на циркуляния плот с две скоби. Направи ми впечатление, че най- минимален е корема при запъване със упора под дръжката за въртене на плота със скалата. Най не ми харесва, че има малъл луфт в шпиндела, а и малко вие при работа. Предполагам, чайниците са сложили скапани лагери.Най- показателния тест със сглобяване на рамка, не можах да направя, нямах достатъчно дълга и права летва. А и в комплекта не са дали ъглови шаблони за троверка и финна настройка на положението на циркулярния диск. Трябва да търся отнякъде да купя. Взех и компресора. Снощи го пробвахме със сина- ужасен джангър вдига, иначе духа добре- ще му свърши работа да чисти компютрите.
dpp - специалист
Колеги, някой сдоби ли се с компресорчето? Интересно и компактно ми се вижда и мисля да заприходя едно . Гледам е до 8 атм. ама Ще върши работа за това онова и се чудя дали да го взимам... :?
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: