Кога ще се появят акомулаторни винтоверти от по- мощните ?
Нека намерим най-тънките цени.
choko
- специалист
511 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014"
Някой взе ли циркуляра, да изкаже мнение.
juvesan
- специалист
Просто не се сдържахАз се сдържах, защото ми изглежда малко като играчка за сериозна за играчка цена, ама страшно ме сърбеше джоба... е , как е, има ли почва да се работи с него, доколко може да се определи че е точно и със стабилна конструкция и лазерите могат ли да се разцентроват / настройват?![]()
jekasus
- майстор
juvesan написа: защото ми изглежда малко като играчка за сериозна за играчка цена,Еми, на Зелен Бош цената е 139-159 лв.
juvesan написа:е , как е, има ли почва да се работи с негонаправих проверка на стара(от БайТошево време) маса, и на 4 ъгъла показа едно и също

По повод работа със него - мисля го за прави ъгли за стени от ГК и зидария със тухли, за плочки не ми трябва, ама ще го видя на по-дълги растояния, как ще покаже правия ъгъл.
Това е производителя - http://www.burg.biz/live_website/html/d ... me.en.html
juvesan написа: доколко може да се определи че е точно и със стабилна конструкция и лазерите могат ли да се разцентроват / настройват?Такива инструменти трябва да се пазят и син Бош да падне - мамата се еб....
big_death
- специалист
И аз олекнах с 222 камъка за циркулярчето . Първите впечатления са ми много добри , понеже дебнех и из продавалника , ама все не попадах на добри цени . Та сега за машинката - солидна изработка , тежичка и без луфтове .Направих един пробен ряз : реже с лекота видирания диск и правия ъгъл му е наред . Доволен съм от покупката , макар че взех последната бройка в Лидъла която беше разпечатана но без липси !
juvesan
- специалист
син Бош да падне - мамата се еб....Е, то Бош е инструмента за напредналият любител... имам досег със сериозно количество "сини" бошове от различни видове - мразя ги тези инструменти

А за нивелирите питам, защото пак казвам - много пластмасов ми се видя и се чудех доколко може да му повлияе това му свойство. За настройка на лазерите питам, защото имам един комплект на лазерен нивелир с стойка и т.н. на Хилти - има някаква грешка , обаче либелата е залята като за вечни времена и още се боря с него да го върна в строя... та за пазенето си много прав

Фитилчо
- майстор
juvesan написа:Не си глупавсин Бош да падне - мамата се еб....Е, то Бош е инструмента за напредналият любител... имам досег със сериозно количество "сини" бошове от различни видове - мразя ги тези инструменти( ама съм им обявил война и полека-лека ще ги затрия като марка в полза на метабо и хилти )
![]()

Обявил съм война на синия бош преди 5 години и разкарах всичко. Пълни боклуци
Макита, Метабо(от старото само, сега е азия), Хилти от Лихтенщайн .... Мур и Райт, Милуоки
Един комплект с батерии имам на Рйоби и съм много доволен, за нови батерии е обаче
mitko64
- майстор
UHAA написа:Някой взе ли циркуляра, да изкаже мнение.Аз го взех. Не разбирам много от точно този тип циркуляри, та не знам доколко мнението ми е от полза, но да споделя. Солидна алум. отливка, никакъв луфт в линейните лагери. В шарнира на потапянето се усеща минимален луфт, може би е нормално. Дясната стега пречи при рязане под 45 гр. с изтегляне, към нея(опира двигателя). Хвърля ужасно много трици, само не и в торбичката. Опитах се да го свържа с прахосмукачка, но се оказа , че нито един от конекторите на маркуча и не става. Лостовата система за отключване на предпазителя и потапянето е яка, но изглежда много неугледно. Правих проби на ПДч-ТА, чамови и дъбови дъски, без и с изтегляне и под 45гр- всичко реже с лекота.. Интересно е че при изтегляне прави лек корем стреза, точно откъдето започва изтеглянето и то от лицевата страна(откъм гърба среза е абсолютно прав). Говоря за микромален корем който се забелязва само при взиране по дължината на среза. Нямам маса и закрепих пендулата на циркуляния плот с две скоби. Направи ми впечатление, че най- минимален е корема при запъване със упора под дръжката за въртене на плота със скалата. Най не ми харесва, че има малъл луфт в шпиндела, а и малко вие при работа. Предполагам, чайниците са сложили скапани лагери.Най- показателния тест със сглобяване на рамка, не можах да направя, нямах достатъчно дълга и права летва. А и в комплекта не са дали ъглови шаблони за троверка и финна настройка на положението на циркулярния диск. Трябва да търся отнякъде да купя. Взех и компресора. Снощи го пробвахме със сина- ужасен джангър вдига, иначе духа добре- ще му свърши работа да чисти компютрите.
dpp
- специалист
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература