Колеги за огнения пригор съм чувал че е бактериална болест и може да се пръска с антибиотик
Преди години успешно са ползвали : Стрептомицин. Сега да знаете нещо ?

atanasov2004 написа:Привет!За картофи: Верита+Скор+Актара или Корсейт, Акробат или Ридомил Голд+Скор+Актара/Моспилан/. При тези комбинации се получава "железен ефект"- само с едно пръскане за сезона минават. Скор е добър препарат за борба с Алтенария по картофи и домати/Чернилка по домат/. УспехБлагодаря
Stefan_62 написа:Благодарязащо пръскаш доматите с Актара ? въшки ли имат ? изброените от теб фунгициди за домати и краставици имат дълга карантина ридомил 14 дни,дитан 20 дни ,скор 30 дни,за първото пръскане на доматите и аз използвам Верита+Актара като после редувам с Ридомил Голд и Дитан, но Скор досега не бях комбинирал с тези препарати. Ще изпробвам твоята комбинация. Един път пръсках картофите с Ридомил Голд +Моспилан, но ми казаха, че Моспилана не бил много ефикасен и ми предложиха да ги пръскам с Актара или Алверде, затова попитах с какъв препарат е по ефикастно да се пръскат, че досега не бях се занимавал с картофи
.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: