Ще участвам в национално състезание по експериментална физика и ми трябва идея за проект.Моята идея беше да направя HHO генератор (Hydrogen Hydrogen Oxygen-Кислородоводород-Браун газ наричайте го както ви е удобно) който да захранва малък двигател който от своя страна да свързан с ел. двигател и да генерира ток 220v~ .Но ако имате по добра идея че съм много благодарен да я споделите.
teo_5f написа:Ще участвам в национално състезание по експериментална физика и ми трябва идея за проект.Моята идея беше да направя HHO генератор (Hydrogen Hydrogen Oxygen-Кислородоводород-Браун газ наричайте го както ви е удобно) който да захранва малък двигател който от своя страна да свързан с ел. двигател и да генерира ток 220v~ .Но ако имате по добра идея че съм много благодарен да я споделите.Извиняваи колега, но това е най-глупавото нещо с което може да се захванеш.За да не бъда голословен сметни КПД то при целия цикъл и ще разбереш защо...Тая тема вече и в мазетозаглъхна. Поумняха маи.Не искам да те обиждам,просто приятелски съвет. А иначе времето си е твое, парите с които ще лишиш семеиството си също.