teo_5f написа: ... и това че идеите ми са глупави е ваш проблем .....
Разбира се!
Няма как глупавите ти идеи, да не са проблем на целия форум!
teo_5f написа: ... и това че идеите ми са глупави е ваш проблем .....
Гого, я кажи ако имаш милион лева ще ти стигнат ли за месец ако всеки ден губиш 50% от тях? Направи сметка и това ще ти отговори на въпроса за КПД-тоКажи кое с кое сравняваш, за да се изясни задачката. Така зададен въпроса е неразбираем. Както и в твоите сметки.......задаваш Айщайн като формула, а после смяташ с числа на други величини. Най-ми е интересно, защо раздели на 2 относителноста? А и още нещо, за абривиетурата КПД......има ли формула за изчисляването му?
teo_5f написа:Първо искам да кажа че съм на 16 години и не съм толкова на вътре в нещата за което се извинявам.Надявах се да ми помогнете не да ме нападате и това че идеите ми са глупави е ваш проблем просто подминете темата или модератора да я изтрие.Драги Тео,
8180 написа:Драги Тео,Убихте желанието на момчето
Би могъл да ми бъдеш син, както и на доста от Колегите тук.
Бих приел извиненията ти само защото ценя желанието да твориш и се бориш в Конкурси.
За съжаление не мога и го намирам вредно за твоите стремежи.
Да, за нас идеите са ти ГЛУПАВИ, отношението ти - некоректно, а евентуалната помощ - неуместна заради първите две.sstefanov написа:Аз бих заложил, че нямаш бъдеще в енергетиката.
teo_5f написа:Ще участвам в национално състезание по експериментална физика и ми трябва идея за проект.Моята идея беше да направя HHO генератор (Hydrogen Hydrogen Oxygen-Кислородоводород-Браун газ наричайте го както ви е удобно) който да захранва малък двигател който от своя страна да свързан с ел. двигател и да генерира ток 220v~ .Но ако имате по добра идея че съм много благодарен да я споделите.Според мен, можеш да си спретнеш една малка горелчица с този генератор. Гледах в тубата един американец, който беше направил дюзата от игличка за топка. Самата горелка като устройство не е нещо впечатляващо, но свойствата на пламъка й, са. Самата клетка си я сметни за 220V, за да не ти трябват трафове за електрожен. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЪЛБУКАТОР
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: