Здравейте
Искам да си закупя още един прободен трион.Спрях се на FSPE 85 на Sparky.Имате ли впечатления за него.Работя професионално и ми е нужна сериозна и надеждна машина.Благодаря

Искам да си закупя още един прободен трион.Спрях се на FSPE 85 на Sparky.Имате ли впечатления за него.Работя професионално и ми е нужна сериозна и надеждна машина.Благодаря
Прикачен файл
large_fspe85.jpg (13.23 KиБ) Видяна 6641 пъти
 аз го видях в един магазин покрай нас и направо ми падна ченето колко е огромен
 аз го видях в един магазин покрай нас и направо ми падна ченето колко е огромен 

Впечатления.Плавен ход.Много добре балансирана машинка.Работи тихо и без особенни вибрации.Регулират му се оборотите  от спусъка и от отделен регулатор.Устроиство за аспирация на прахта или за издухване от областа на сряза.Работи уверено и при изрязване по крива.Има удобен куфар за пренасяне.3 години гаранция при много приемлива цена... Минуси /ако мога така да ги нарека / Би било добре ако има и вградено осветление  на сряза като Макитата и ел.спира4ка на ножа като Ryobi.Не е укомплектован със паралелен водач ,той се предлага като допълнително приспособление  Е ....изневерих на Макита
Впечатления.Плавен ход.Много добре балансирана машинка.Работи тихо и без особенни вибрации.Регулират му се оборотите  от спусъка и от отделен регулатор.Устроиство за аспирация на прахта или за издухване от областа на сряза.Работи уверено и при изрязване по крива.Има удобен куфар за пренасяне.3 години гаранция при много приемлива цена... Минуси /ако мога така да ги нарека / Би било добре ако има и вградено осветление  на сряза като Макитата и ел.спира4ка на ножа като Ryobi.Не е укомплектован със паралелен водач ,той се предлага като допълнително приспособление  Е ....изневерих на Макита  ама беше любов от пръв поглед
 ама беше любов от пръв поглед