Гледам ги , не се притеснявай ...
Но на моя китаец не му е достатъчен хода и това е
Artur Dent написа:Гледам ги , не се притеснявай ...Виж сега и аз съм с китаиско зеге от практикер, за 19 лв. сега на него съм сложил,100 мм. ножче , и какво от това че хода е само 60 мм. Просто ще реже по бавно , помисли.Ако сложа ножче 150 мм. нама ли да срежа греда 80х80 .Ще срежа просто ще стане по бавно.
Artur Dent написа:Абе хора, вратата не е плътно дърво а две плочи ПДВ и между тях хартия /вратата която рязах е такава/. Ножчето като реже излиа от долната плоскост и при движението но машинката напред много неприятно блъска /пак в долната/ при хода си надолу. Ако материала е масив естествено че нямя такъв проблем. Ама от всичко казано до тук ми става ясно, че или не сте ме разбрали или не сте го имали този проблем.Е ако си я резнал с 10 сантима , може
takezo написа:Artur Dent написа:Гледам ги , не се притеснявай ...Виж сега и аз съм с китаиско зеге от практикер, за 19 лв. сега на него съм сложил,100 мм. ножче , и какво от това че хода е само 60 мм. Просто ще реже по бавно , помисли.Ако сложа ножче 150 мм. нама ли да срежа греда 80х80 .Ще срежа просто ще стане по бавно.
Лесоламинат написа:На всяка врата отгдолу има парче,което е 12-15 см.и позволява скъсяване на вратата в определени граници.Не би трябвало да има проблем при рязането със"зегето"..... ееех оптимист
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: