fox_vt написа:... може на китаеца дето го е правил да ми се е спяло ...Такъв филм още нито е измислен, нито е направен, Пък и скоро време - едва ли.

fox_vt написа:... може на китаеца дето го е правил да ми се е спяло ...Такъв филм още нито е измислен, нито е направен, Пък и скоро време - едва ли.
valentino76bs написа:+1 .nikolovvd написа:Само обърни внимание на десният край на етикета!Колега това най вероятно е сечение никъде не пише Ампери. А иначе си пише 12.5 А.
Как 12V х 2.5А ще даде 150W, както пише по средата на етикета.
valentino76bs написа: Колега това най-вероятно е сечение никъде не пише Ампери. А иначе си пише 12.5 А.Напълно е възможно да е сечение и при това препоръчително сечение на изходящите проводници към консуматора.
AAsat написа:На капака пише че има защита от отворена верига. Нищо чудно наистина да иска товар за да тръгне. Двете големи сини съпротивления здрави ли са?Да колега здрави са , аз като започнах мерих наред понеже нямах схема да се ориентирам.
hidrazin написа:Понятието жаргон "леко" го бъркате. Жаргон е да кажеш траф вместо трансформатор. Просто е много дълга дума. По подобни причини има и други жаргонни думи.Е колега направо ме уби:)))))))). Разкодираме напълно. От къде да знам ,че там не трябва да ходя.
Съвсем друго е вместо измервам да кажеш замервам. Тази дума определено не е от жаргона нито на електротехниците, нито от жаргона на електрониката.
А тук си се набутал където не трябва.
Трансф. за ниско напрежение за халог. лампи
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: