hameleon написа:Предстои ми почистване на бройлери от перушината. Ако някой знае как да се направи по-лесно и бързо, моля да сподели !Абе то бройлера има една шепа пера,но внимавай с водата, ако е прекалено вряла и задържаш повечко пилето в нея, ще има проблем при скубането,много е крехка кожата и се сварява и се къса...По-голям проблем е с накъсаните перца,но с повечко търпение и те се махат..
Аз като ги оскубя, паля горелката, хващам пилето за единия крак и газ...става за секунди...
То пилета да има....



 Като почна "сезона" си карам по 2-3 пилета на ден, няма да се скъсам от работа. Пък и за моите 20 броя бройлера за чий им е машина?
 Като почна "сезона" си карам по 2-3 пилета на ден, няма да се скъсам от работа. Пък и за моите 20 броя бройлера за чий им е машина? Става за вино, бира, хляб за основно ястие. Страшна холестеролна бомба!
 Става за вино, бира, хляб за основно ястие. Страшна холестеролна бомба!
 , кога изплюсках всичко.
 , кога изплюсках всичко.