На мен ми трябват 3 плочи. И цената за всяка от тях е около 40 лв, тъй че стават 120 лв.
А що се отнася до неръждавейката ще си направя сам. Няма да плащам на някой да ми я прави.

А що се отнася до неръждавейката ще си направя сам. Няма да плащам на някой да ми я прави.

.
. 

.gif)
 .Толкова ли е добра тази горелка Грейко
 .Толкова ли е добра тази горелка Грейко   , ако бяхте купили Фероли или ИВГ сега щеше да се пише -олеле майко помощ
 , ако бяхте купили Фероли или ИВГ сега щеше да се пише -олеле майко помощ   .
 . И двата датчика са вкарани в медната гилза отгоре на последния глидер, не хлопат вътре, защото съм ги уплътнил с парче стиропор към стената на гилзата.Интересното е, че бях вдигнал температура по оригиналния 62*С, като при пипане на радиаторите си беше толкова, като на горелката показваше 53-54*С.Кой ще да е по-верен
 И двата датчика са вкарани в медната гилза отгоре на последния глидер, не хлопат вътре, защото съм ги уплътнил с парче стиропор към стената на гилзата.Интересното е, че бях вдигнал температура по оригиналния 62*С, като при пипане на радиаторите си беше толкова, като на горелката показваше 53-54*С.Кой ще да е по-верен   Взимат по 2000лв. ама да бяха сложили някои по -точни датчици.Дано само тва да е проблема
  Взимат по 2000лв. ама да бяха сложили някои по -точни датчици.Дано само тва да е проблема