Kalistobg написа:hodih neska namerih 25 pinov kabel s podobna stypka zapoiha mi go sys sto zora za originalniq 2,50lv dadoh za kabela i 8lv da mi go zapoqt pribrah se montirah probno platkite da vida dali raboti .... oba4e ni obraz ni kartina ne znam kakvo e stanalo oba4e sega lcd-to ne raboti utre pak 6te hodq da go vidim kvo mu ima i ako ne mogat da mi go opravqt 6te piq edna studena voda za 70lv ... e moje6e i da e po zle ako bqh zel za ~150lv lcd.vuzmojno e pri noseneto na sam natam da sa se razmyrdali lentovite kabeli kam samoto lcd..... nadqvam se da go opravqt basi karuka det sam ;] tva e zasega 6te ima prodyljenieМоже да не са го запоили добре или кабелчето не е влязло хубаво в куплунга на другата платка. Огледай с лупа как са запоени пистите и да не дават някъде на късо.

Аз сега съм на фаза търсене на двигател с редуктор, че това дето си мислех че го имам съм го загубил. Май ще ползвам такъв от чистачки на някой руски автомобил. Би трябвало да има достатъчно мощност да навие екрана