kuger написа:Колега,виждам че разбираш от тези неща,а и си споделил,че имаш нова придобивка.Честито.Видях,че си взел ИЗА 190 A.С какво управление е новата ти машина?Аз също разглеждам основно български марки и ми е интересно кой производител с какви части работи.Тази марка ИЗА какво представлява и с какви компоненти е изпълнена?Проблема е че тук в този форум,надълго и нашироко ме убеждаваха,че няма как в България с нашето дребносерийно производство машините да не са само асемблирани тук,иначе цената нямало как да се върже.Предварително благодаря за информацията.agj написа: А ако не е с китайско управление?Че с какво друго?
koveslav написа:Благодаря!kuger написа:Колега,виждам че разбираш от тези неща,а и си споделил,че имаш нова придобивка.Честито.Видях,че си взел ИЗА 190 A.С какво управление е новата ти машина?Аз също разглеждам основно български марки и ми е интересно кой производител с какви части работи.Тази марка ИЗА какво представлява и с какви компоненти е изпълнена?Проблема е че тук в този форум,надълго и нашироко ме убеждаваха,че няма как в България с нашето дребносерийно производство машините да не са само асемблирани тук,иначе цената нямало как да се върже.Предварително благодаря за информацията.agj написа: А ако не е с китайско управление?Че с какво друго?
Решението ми беше взето след близо месеци четене / и събиране на стотинки

НЕ съжалявам!