Пичове,пак ще изразя моите уважения къв всички,всички полагат труд и влагат пари.Но вие явно от намеци не разбирате,трябва директно.Ябълката на раздора тук е сравнителната реклама и грубото и нетактично оплюване на всичко,което ние купуваме и то не е купено от вас.Само за Кемпи и Фрониус още не съм чул плюнки,но ако повече хора от нас си купят такива и това ще стане,сигурен съм.Значи Драгозов предлага най-скъпите китайци в България ,никакви други качествени китайци не съществуват,според изказванията му и марки като Гизми и Вики-б и всички други такива,които дори и той предлага не стават.По-скоро ставали са,но вече не,сега има супер китайци.Пансим обаче каза,че тия с мосфет или не знам си с кво китайци са с маломощни диоди и незнам си какво там.Пансим пък прави най-евтините български инвертори,с много скъпи и качествени части,които според Гого и един двама събственици на такива машини заваряват кофи на багери и т.н. и разни рекорди подобряват.Да,ама са толкова подозрително евтини,че ние не можем да повярваме че в тях е вложено нещо свястно,или поне няма как да е по-свястно отколкото в китайските техники,защото цената е дори по-ниска и от тях.Но Пансим продължава да твърди,че "сиренето е с пари".Егати магьосниците.Даже и китайците на Драгозов,които приемат поръчки за по 10000 машини за месец,не могат да постигнат ниската цена на българското ръчно производство,а?А по-евтините китайци пък направо са празни кутии,според вас,макар че и с техни модели се бачка яко в България. Е ха кажете сега кой крив,кой прав и защо се дразните като не щем да се правим на балъци и залагаме на по-скъпите марки от вашите.Моята машина е от най-скъпата българска фирма и е "кофти",на Agj машината е среден клас от най-скъпите световни марки и тя е "кофти",Esab са китайци,Astra и разни други техники,които имат колегите тук не стават.....Ми то няма уйдисване на вашите виждания,целия свят е крив.Да,ама ние всичките бачкаме с тези техники,та пушек се вдига и това "кофти" нещо не го усещаме.Е с тия смешни изказвания и съмнителни оферти няма как да Ви повярваме,ами по-добре си вземете бележка и престанете да говорите врели-некипели.Има страни в които да кажеш,че еди коя си марка е кофти,а твоята е по-добра е подсъдно и се лежи в затвора за това.Нарича се "Сравнителна реклама" и е забранена,а погледнато отстрани е направо смешно и звучи нелепо.Стегнете се и да си говорим като нормални хора,без да се премятаме и без да се опитвате правите хора с опит и стаж от по десетки години на глупаци.Да порявим взаимно уважение и ако предлагате нещо,нека е с необходимата толерантност към околните.Виждате,че недоволните станаха доста,значи наистина грешите! Гореизказаното мнение сме обсъждали вече с доста колеги от този форум,затова си позволих да говоря за "НАС" в множествено число.