• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 86
Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
hidrazin - майстор
ivanovbg написа:
... Желателно е със стойка и менгеме. Аз ползвах подобна българска от едно време с нейното си менгеме. Стават перфектни дупки. С едно шише с дупка охлаждаш с вода...
:shock: :shock: :shock: Абе ivanovbg какво си пил? Сменяй питието! Какво менгеме, какво охлаждане, какви 5 лева? Човека ще пробива тръба от РЕ. Няма да му посинее бургията от прегряване. :lol: Като не му се отдава със свредло си има и по-добри варианти.

Изображение

:partyman:
kalin72 - майстор
Смених свредлото с ф13 за метал, леко разширих отвора, и стана. Грешката ми е била, че ф15 свредлото е за дърво, съответно с режеши върхове като за дърво, като показаното от ivanov.
Благодаря на всички помогнали със съвети :)
Още един въпрос, намалителя на налягане, който ми дадоха с лентата е 1,7, но лентата ми се струва, че се издува прекалено много, така ли трябва да е?
ivanovbg - майстор
На лентата си пише какво налягане издържа. Моя регулатор е на 1,1. И както казах аз дупчих с 14 и бургията сам си я заточвах по подобен начин, не съм я купувал.

Хидразине, полиетилена има гадното свойство при обработка да се нагрява и да завлича материала. Та затова.

dadko - майстор
hidrazin написа:
Ба не ба, и на Hunter истинските програматори са по-евтини от тая играчка.
E, купих я играчката. Свързах се с продавача и се договорихме за цената. Обясни ми, че не е купуван от България,а от чужбинско и даже не от тамошен Lidl, а някакъв друг магазин. Та- взех го на пазарната му цена. Пробвах го-бачка си перфектно. Само дето от тези дъждове няма нужда от поливане, че да се тества в реални условия. Добре, че Lidl имат на сайта си инструкции на български, та си изтеглих.

Прикачен файл

programator.JPG
vui4o.vili - напреднал
Към kalin72.
Аз пък за отвори ползвам това.И цената му е добра.Само,като го купуваш го мери предварително.Все пак е китайче.

Прикачен файл

SAM_0759.JPG
SAM_0759.JPG (111.43 KиБ) Видяна 2923 пъти
kalin72 - майстор
Благодаря, а откъде си го купил, че по магазините никъде не видях подобна корона...
vui4o.vili - напреднал
Казва се фрезер за панти и ги внася"Euromaster".Не знам при вас кой им е дистрибутор.Питай някой дърводелец,те ги ползват.
kuger - майстор
ivanovbg написа:
Много вероятно :lol: :lol: :lol:
Аз ползвам такова ф14 и нямам проблем :partyman: Изображение
Днес направих единия клон, при мен ще е на Т. Захранваща тръба фи 32 мм., ползвам бургия, като на колегата. Поуките от работата с бургията : маркуча да не е нагрят от слънцето, омеква. Пробиването да става сравнително бързо за да се избегне стопяването на маркуча. Да се дупчи строго перпендикулярно спрямо маркуча. Да се внимава да не стане дупка и от другата страна, ползвах парче маркуч върху бургията за ограничител.
Имаше издънки, парченца стружки, скъсана гумичка м/у маркуча и отклонението за капковия. Но, не съм затворил краищата на големия маркуч, мисля да го промия за да изхвърли боклуците, тогава да го затапвам.
Апропо, има ли специални тапи за това?
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 86

Тема "Въпроси за изграждане на капково напояване за градина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: