ivanovbg написа:... Желателно е със стойка и менгеме. Аз ползвах подобна българска от едно време с нейното си менгеме. Стават перфектни дупки. С едно шише с дупка охлаждаш с вода...

ivanovbg написа:... Желателно е със стойка и менгеме. Аз ползвах подобна българска от едно време с нейното си менгеме. Стават перфектни дупки. С едно шише с дупка охлаждаш с вода...
hidrazin написа:Ба не ба, и на Hunter истинските програматори са по-евтини от тая играчка.E, купих я играчката. Свързах се с продавача и се договорихме за цената. Обясни ми, че не е купуван от България,а от чужбинско и даже не от тамошен Lidl, а някакъв друг магазин. Та- взех го на пазарната му цена. Пробвах го-бачка си перфектно. Само дето от тези дъждове няма нужда от поливане, че да се тества в реални условия. Добре, че Lidl имат на сайта си инструкции на български, та си изтеглих.
Прикачен файл
ivanovbg написа:Много вероятноДнес направих единия клон, при мен ще е на Т. Захранваща тръба фи 32 мм., ползвам бургия, като на колегата. Поуките от работата с бургията : маркуча да не е нагрят от слънцето, омеква. Пробиването да става сравнително бързо за да се избегне стопяването на маркуча. Да се дупчи строго перпендикулярно спрямо маркуча. Да се внимава да не стане дупка и от другата страна, ползвах парче маркуч върху бургията за ограничител.![]()
![]()
![]()
Аз ползвам такова ф14 и нямам проблем![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: