Този тип пистолети работят с течност с определен вискозитет. Виждал съм подобни в и-бей, в комплекта има "вискозиметър"-една чашка на принципа на пясъчния часовник (долу-горе). Иначе, за непрофесионалист е трудно да определи "на око".

Нека намерим най-тънките цени.

nikolson 

- майстор			

11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"

anabolicbeast 

- специалист			

Какво ще кажете за комплекта нивелири, който пускат в понеделник? Виждат ми се доста евтини, но за качеството нямам идея...  Струват ли си или са боклук?  
 http://broshura.lidl.bg/97221abc-42ba-4 ... ce554/#/18

anabolicbeast 

- специалист			

EDI написа:Като гледам са от сорта на ТОПМАСТЪР.За мастари стават, аз за това съм си купил 2 ТОПМАСТЪР-а.Благодаря! Ще ги видя как са на живо и ще преценя!Да домашна употреба ще вършат работа.

anabolicbeast 

- специалист			

Chefo77 написа:Колега, не се ли оплакваше и от пневматичния такер или се бъркам?tysonlkr написа:Някой да е изпробвал ел. такера? Смятам да го ползвам за пирони.Пълен ташак е. Зверски откат, редовно празни удари, обръща пироните, за капак се и поврежда.
Гледам че дават с него пирони 32мм и 25мм, ще може ли да ги кове

Chefo77 

- майстор			

anabolicbeast написа:Изобщо не се бъркаш. 2 пъти сгреших с пневматичния им (върнаха ми парите), веднъж с електрическия - от него ме оттърва колегата. Но наблюдавам какво се случва ...Chefo77 написа:Колега, не се ли оплакваше и от пневматичния такер или се бъркам?tysonlkr написа:Някой да е изпробвал ел. такера? Смятам да го ползвам за пирони.Пълен ташак е. Зверски откат, редовно празни удари, обръща пироните, за капак се и поврежда.
Гледам че дават с него пирони 32мм и 25мм, ще може ли да ги кове

griffin 

- майстор			

Колега аз съм ползвал ел. им такер, дали е точно тоя модел не мога да гарантирам т.к не виждам модела на снимката. Аз съм го ползвал само за пирони и по спомен ставаше с до 35мм. Честно казано много ме хвана яд когато се счупи носа на моя, може би аз съм си виновен и съм го пренатегнал но в общи за толкова пари няма да намериш такер с подобни характеристики. Моя не ми е задръствал пирони, но трябва да призная че имаше силен откат такера трябва да се държи плътно към детайла за да вкара главата на пирона, ако го  държиш малко по хлабаво при отката такера се вдига леко и главата на пирона остава да стърчи малко. Няма автоматичен режим. Отката е конструктивен недостатък на всички електрически такери т.к имат тежка котва закачена на пружина която като се освободи от магнита в такера прави и отката 
. Модела няма гумено носле което в случая с ел. такер не е добре т.к поради силното притискане за да се забие пирона оставя повече следи.
С пневматика се работи по удобно но изисква компресор маркучи шуми повече и т.к, трябва да си прецениш какво ти трябва и какви недостатъци може да преглътнеш. Пневматиката няма откат т.к я няма тази тежка котва.
Ако ти се чете може да погледнеш тук пробвал съм различни модели може да ти е полезно
http://woodbg.blogspot.fr/2014_01_01_archive.html

С пневматика се работи по удобно но изисква компресор маркучи шуми повече и т.к, трябва да си прецениш какво ти трябва и какви недостатъци може да преглътнеш. Пневматиката няма откат т.к я няма тази тежка котва.
Ако ти се чете може да погледнеш тук пробвал съм различни модели може да ти е полезно
http://woodbg.blogspot.fr/2014_01_01_archive.html

Chefo77 

- майстор			

griffin написа:Отката е конструктивен недостатък на всички електрически такери т.к имат тежка котва закачена на пружина която като се освободи от магнита в такера прави и откатаАбсолютно съм съгласен за конструктивния недостатък на електрическите такери! Но на един Novus 165JEAD или на Bosch PTK19, например, откатът е в пъти по-малък! Да, не можем да ги сравняваме ценово, но не можем да си затворим очите заради цената. Всъщност - зависи на кого за какво му трябва, за первази например в никакъв случай не става - така ги подбива, че от обекта не можеш да излезеш. Модела няма гумено носле което в случая с ел. такер не е добре т.к поради силното притискане за да се забие пирона оставя повече следи.
А обръщането на пироните ми се е случвало и с Новус-а, но много по-рядко. От подскока, когато има малко пирони в контейнера, подскачат и се завъртат. При Парксайда обаче е много по-зле
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
 - ↳ Вашите ремонти
 - ↳ Кухня
 - ↳ Баня
 - ↳ Дневна
 - ↳ Спалня
 - ↳ Детска
 - ↳ Градина
 - ↳ Коридор
 - ↳ Тераса и балкон
 - Направи сам
 - ↳ Направи сам
 - ↳ Ремонтирай сам
 - ↳ Къде е по-евтино?
 - ↳ Дърводелство
 - ↳ Ел. инструменти
 - ↳ Металообработване
 - ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
 - Строителство
 - ↳ Всичко за вилата
 - ↳ Къщи
 - ↳ Саниране
 - ↳ Хидроизолация
 - ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
 - Сухо строителство
 - ↳ Окачени тавани
 - ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
 - ↳ Сухи и повдигнати подове
 - ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
 - ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
 - Въпроси и Отговори
 - ↳ Полезни съвети
 - ↳ Автомобили
 - ↳ Партньори
 - ↳ Боядисване и Декориране
 - ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
 - ↳ Водоснабдяване и канализация.
 - ↳ Всичко за ремонта
 - ↳ Електротехника
 - ↳ Отопление
 - ↳ Газификация
 - ↳ Електроника и Схеми
 - ↳ Газобетон
 - ↳ От всичко по малко
 - ↳ Компютри и периферия
 - ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
 - ↳ Мобилни устройства, GSM-и
 - ↳ Нека се запознаем
 - ↳ Recycle Bin
 - Статии
 - ↳ Практични решения
 - ↳ Качване на снимки
 - ↳ Какви статии искате?
 - ↳ Готварство, туршии и зимнина
 - ↳ Отмора и шеги
 - ↳ От нищо нещо
 - ↳ Не е за вярване
 - ↳ Литература