• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Този тип пистолети работят с течност с определен вискозитет. Виждал съм подобни в и-бей, в комплекта има "вискозиметър"-една чашка на принципа на пясъчния часовник (долу-горе). Иначе, за непрофесионалист е трудно да определи "на око".
anabolicbeast - специалист
Какво ще кажете за комплекта нивелири, който пускат в понеделник? Виждат ми се доста евтини, но за качеството нямам идея... Струват ли си или са боклук? :?: http://broshura.lidl.bg/97221abc-42ba-4 ... ce554/#/18
EDI - майстор
Като гледам са от сорта на ТОПМАСТЪР.За мастари стават, аз за това съм си купил 2 ТОПМАСТЪР-а. :lol: Да домашна употреба ще вършат работа.
EDI написа:
Като гледам са от сорта на ТОПМАСТЪР.За мастари стават, аз за това съм си купил 2 ТОПМАСТЪР-а. :lol: Да домашна употреба ще вършат работа.
Благодаря! Ще ги видя как са на живо и ще преценя! :partyman:
tysonlkr - специалист
Някой да е изпробвал ел. такера? Смятам да го ползвам за пирони.
Гледам че дават с него пирони 32мм и 25мм, ще може ли да ги кове :?
Chefo77 - майстор
tysonlkr написа:
Пълен ташак е. Зверски откат, редовно празни удари, обръща пироните, за капак се и поврежда.
Chefo77 написа:
tysonlkr написа:
Пълен ташак е. Зверски откат, редовно празни удари, обръща пироните, за капак се и поврежда.
Колега, не се ли оплакваше и от пневматичния такер или се бъркам?
Chefo77 - майстор
anabolicbeast написа:
Chefo77 написа:
tysonlkr написа:
Колега, не се ли оплакваше и от пневматичния такер или се бъркам?
Изобщо не се бъркаш. 2 пъти сгреших с пневматичния им (върнаха ми парите), веднъж с електрическия - от него ме оттърва колегата. Но наблюдавам какво се случва ...
griffin - майстор
Колега аз съм ползвал ел. им такер, дали е точно тоя модел не мога да гарантирам т.к не виждам модела на снимката. Аз съм го ползвал само за пирони и по спомен ставаше с до 35мм. Честно казано много ме хвана яд когато се счупи носа на моя, може би аз съм си виновен и съм го пренатегнал но в общи за толкова пари няма да намериш такер с подобни характеристики. Моя не ми е задръствал пирони, но трябва да призная че имаше силен откат такера трябва да се държи плътно към детайла за да вкара главата на пирона, ако го държиш малко по хлабаво при отката такера се вдига леко и главата на пирона остава да стърчи малко. Няма автоматичен режим. Отката е конструктивен недостатък на всички електрически такери т.к имат тежка котва закачена на пружина която като се освободи от магнита в такера прави и отката :). Модела няма гумено носле което в случая с ел. такер не е добре т.к поради силното притискане за да се забие пирона оставя повече следи.
С пневматика се работи по удобно но изисква компресор маркучи шуми повече и т.к, трябва да си прецениш какво ти трябва и какви недостатъци може да преглътнеш. Пневматиката няма откат т.к я няма тази тежка котва.

Ако ти се чете може да погледнеш тук пробвал съм различни модели може да ти е полезно
http://woodbg.blogspot.fr/2014_01_01_archive.html
Chefo77 - майстор
griffin написа:
Отката е конструктивен недостатък на всички електрически такери т.к имат тежка котва закачена на пружина която като се освободи от магнита в такера прави и отката :). Модела няма гумено носле което в случая с ел. такер не е добре т.к поради силното притискане за да се забие пирона оставя повече следи.
Абсолютно съм съгласен за конструктивния недостатък на електрическите такери! Но на един Novus 165JEAD или на Bosch PTK19, например, откатът е в пъти по-малък! Да, не можем да ги сравняваме ценово, но не можем да си затворим очите заради цената. Всъщност - зависи на кого за какво му трябва, за первази например в никакъв случай не става - така ги подбива, че от обекта не можеш да излезеш :)
А обръщането на пироните ми се е случвало и с Новус-а, но много по-рядко. От подскока, когато има малко пирони в контейнера, подскачат и се завъртат. При Парксайда обаче е много по-зле :cry:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: