Този тип пистолети работят с течност с определен вискозитет. Виждал съм подобни в и-бей, в комплекта има "вискозиметър"-една чашка на принципа на пясъчния часовник (долу-горе). Иначе, за непрофесионалист е трудно да определи "на око".

EDI написа:Като гледам са от сорта на ТОПМАСТЪР.За мастари стават, аз за това съм си купил 2 ТОПМАСТЪР-а.Благодаря! Ще ги видя как са на живо и ще преценя!Да домашна употреба ще вършат работа.
Chefo77 написа:Колега, не се ли оплакваше и от пневматичния такер или се бъркам?tysonlkr написа:Някой да е изпробвал ел. такера? Смятам да го ползвам за пирони.Пълен ташак е. Зверски откат, редовно празни удари, обръща пироните, за капак се и поврежда.
Гледам че дават с него пирони 32мм и 25мм, ще може ли да ги кове
anabolicbeast написа:Изобщо не се бъркаш. 2 пъти сгреших с пневматичния им (върнаха ми парите), веднъж с електрическия - от него ме оттърва колегата. Но наблюдавам какво се случва ...Chefo77 написа:Колега, не се ли оплакваше и от пневматичния такер или се бъркам?tysonlkr написа:Някой да е изпробвал ел. такера? Смятам да го ползвам за пирони.Пълен ташак е. Зверски откат, редовно празни удари, обръща пироните, за капак се и поврежда.
Гледам че дават с него пирони 32мм и 25мм, ще може ли да ги кове
griffin написа:Отката е конструктивен недостатък на всички електрически такери т.к имат тежка котва закачена на пружина която като се освободи от магнита в такера прави и откатаАбсолютно съм съгласен за конструктивния недостатък на електрическите такери! Но на един Novus 165JEAD или на Bosch PTK19, например, откатът е в пъти по-малък! Да, не можем да ги сравняваме ценово, но не можем да си затворим очите заради цената. Всъщност - зависи на кого за какво му трябва, за первази например в никакъв случай не става - така ги подбива, че от обекта не можеш да излезеш. Модела няма гумено носле което в случая с ел. такер не е добре т.к поради силното притискане за да се забие пирона оставя повече следи.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: