За да се проявиш не е достатъчна само инициатива. Необходим е и 300-400 грама проявител!
Мечо Пух никога не искал да се ожени, но тайно го блазнела идеята за медения месец...
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
chapara
- майстор
4007 мнения в "Вицове"
darakchiev
- специалист
В автобуса:
-Може ли да ми отстъпите мястото? Бременна съм!
-Не може! Да си се е*ала с някой, дето има кола.
-Може ли да ми отстъпите мястото? Бременна съм!
-Не може! Да си се е*ала с някой, дето има кола.
big_death
- специалист
Някаква възрастна дама прелиства каталог на фирма за нестандартни услуги:
„Чистач-нудист – цялостно почистване на Ващия дом от симпатичен, добре сложен млад мъж по адамово облекло“
„Съпруг-наемник – мъж с жалък вид е готов да понесе всякакъв скандал, да излуша всички Ваши упреци, без да спира да повтаря „Права си, скъпа, аз съм говедо“ и накрая да си отнесе пердаха“
„Готвач-работливец – млад симпатяга с кухнеска престилка ще приготви в пред Вас дома Ви всякакви готварски специалитети и ще задоволи всяка Ваша кулинарна прищявка“
Ебач-надомник – млад, красив и надарен полов атлет ще Ви осигури незабравима любовна нощ – гарантирано качество на услугата“
- Стоп! – казва си дамата – Ето какво ще си поръчам!
Набрала намера на фирмата и си поръчала ебач-надомник.
Вечерта в апартамента й пристига симпатичан господин с костюм и дипломатическо куфарче.
Дамата го поканила да влезе, наляла му кафе, той благодарил, седнал, отворил куфарчето, извадил от там една бутилка коняк, налял на двамата… И започнали едни сладки приказки за живота, вселената и всичко останало. Тя от нещо се оплакла, той проявил съчувствие, после той нещо споделил, тя му влязла в положението….
Неусетно бутилката своршила.
Гоподинът извадил от куфарчето още една, пак налял, разговорът продължил и ставал все по-задушевен и по-задушевен… Свършила и втората бутилка…
Господинът извадил трета.
Този път дамата попитала:
- Абе, много добро прелюдие, ама няма ли да започваме с главното?
- Кое главно?
- Ами… няма ли да правим…нещо друго?
Господинът адски се притеснил:
- Я да ви видя фактурата…А! Станала е някаква грешка! Вие сте платили за ебач-надомник, а са ви изпратили алкохолик-събеседник!…
„Чистач-нудист – цялостно почистване на Ващия дом от симпатичен, добре сложен млад мъж по адамово облекло“
„Съпруг-наемник – мъж с жалък вид е готов да понесе всякакъв скандал, да излуша всички Ваши упреци, без да спира да повтаря „Права си, скъпа, аз съм говедо“ и накрая да си отнесе пердаха“
„Готвач-работливец – млад симпатяга с кухнеска престилка ще приготви в пред Вас дома Ви всякакви готварски специалитети и ще задоволи всяка Ваша кулинарна прищявка“
Ебач-надомник – млад, красив и надарен полов атлет ще Ви осигури незабравима любовна нощ – гарантирано качество на услугата“
- Стоп! – казва си дамата – Ето какво ще си поръчам!
Набрала намера на фирмата и си поръчала ебач-надомник.
Вечерта в апартамента й пристига симпатичан господин с костюм и дипломатическо куфарче.
Дамата го поканила да влезе, наляла му кафе, той благодарил, седнал, отворил куфарчето, извадил от там една бутилка коняк, налял на двамата… И започнали едни сладки приказки за живота, вселената и всичко останало. Тя от нещо се оплакла, той проявил съчувствие, после той нещо споделил, тя му влязла в положението….
Неусетно бутилката своршила.
Гоподинът извадил от куфарчето още една, пак налял, разговорът продължил и ставал все по-задушевен и по-задушевен… Свършила и втората бутилка…
Господинът извадил трета.
Този път дамата попитала:
- Абе, много добро прелюдие, ама няма ли да започваме с главното?
- Кое главно?
- Ами… няма ли да правим…нещо друго?
Господинът адски се притеснил:
- Я да ви видя фактурата…А! Станала е някаква грешка! Вие сте платили за ебач-надомник, а са ви изпратили алкохолик-събеседник!…
estorm
- специалист
От старите времена. Пътували в един самолет бай Тошо Брежнев и Рейгън. Минавайки над Америка нашия метнал един хляб, чернилките долу се сбили за него а бай Тошо се захилил и вика
Брей, че гладни тука!
Докривяло му на Рейгън ама какво да каже.
Минавайки над Русия нашия пак се избъзикал и метнал една бутилка водка. Долу пак мелета.
Ей, че жадни тука - хили се пак.
И на Брежнев му докривяло ама какво да каже.
А като дошли над България Рейгън решил и той да се пошегува. Извадил дебела пачка долари развял я отворил прозореца и я метнал.
Глей с'я к'во става рекъл. Глей с'я бай Тошо - бай Тошо - бай Тошо къде си ??
Брей, че гладни тука!
Докривяло му на Рейгън ама какво да каже.
Минавайки над Русия нашия пак се избъзикал и метнал една бутилка водка. Долу пак мелета.
Ей, че жадни тука - хили се пак.
И на Брежнев му докривяло ама какво да каже.
А като дошли над България Рейгън решил и той да се пошегува. Извадил дебела пачка долари развял я отворил прозореца и я метнал.
Глей с'я к'во става рекъл. Глей с'я бай Тошо - бай Тошо - бай Тошо къде си ??
big_death
- специалист
Влиза Иванчо в аптеката:
- Дайте ми опаковка презервативи!
- Първо, това не е за деца, – отговаря аптекарката, – и второ, нека баща ти дойде да си вземе сам от размера, който му трябва.
- Първо, това не е за деца, а против деца, и второ, не са за тате, а за мама, която отива на почивка, а какъв размер там ще й е нужен, няма как да разбере …
- Дайте ми опаковка презервативи!
- Първо, това не е за деца, – отговаря аптекарката, – и второ, нека баща ти дойде да си вземе сам от размера, който му трябва.
- Първо, това не е за деца, а против деца, и второ, не са за тате, а за мама, която отива на почивка, а какъв размер там ще й е нужен, няма как да разбере …
Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература