Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
chapara - майстор
:partyman:
bjohnev - специалист
За да се проявиш не е достатъчна само инициатива. Необходим е и 300-400 грама проявител!

Мечо Пух никога не искал да се ожени, но тайно го блазнела идеята за медения месец...
darakchiev - специалист
В автобуса:
-Може ли да ми отстъпите мястото? Бременна съм!
-Не може! Да си се е*ала с някой, дето има кола.
big_death - специалист
Някаква възрастна дама прелиства каталог на фирма за нестандартни услуги:
„Чистач-нудист – цялостно почистване на Ващия дом от симпатичен, добре сложен млад мъж по адамово облекло“
„Съпруг-наемник – мъж с жалък вид е готов да понесе всякакъв скандал, да излуша всички Ваши упреци, без да спира да повтаря „Права си, скъпа, аз съм говедо“ и накрая да си отнесе пердаха“
„Готвач-работливец – млад симпатяга с кухнеска престилка ще приготви в пред Вас дома Ви всякакви готварски специалитети и ще задоволи всяка Ваша кулинарна прищявка“
Ебач-надомник – млад, красив и надарен полов атлет ще Ви осигури незабравима любовна нощ – гарантирано качество на услугата“
- Стоп! – казва си дамата – Ето какво ще си поръчам!
Набрала намера на фирмата и си поръчала ебач-надомник.
Вечерта в апартамента й пристига симпатичан господин с костюм и дипломатическо куфарче.
Дамата го поканила да влезе, наляла му кафе, той благодарил, седнал, отворил куфарчето, извадил от там една бутилка коняк, налял на двамата… И започнали едни сладки приказки за живота, вселената и всичко останало. Тя от нещо се оплакла, той проявил съчувствие, после той нещо споделил, тя му влязла в положението….
Неусетно бутилката своршила.
Гоподинът извадил от куфарчето още една, пак налял, разговорът продължил и ставал все по-задушевен и по-задушевен… Свършила и втората бутилка…
Господинът извадил трета.
Този път дамата попитала:
- Абе, много добро прелюдие, ама няма ли да започваме с главното?
- Кое главно?
- Ами… няма ли да правим…нещо друго?
Господинът адски се притеснил:
- Я да ви видя фактурата…А! Станала е някаква грешка! Вие сте платили за ебач-надомник, а са ви изпратили алкохолик-събеседник!…
kuger - майстор
На някого да му трябва алкохолик-събеседник? :partyman:
iivanov - майстор
kuger написа:
Със свои материали ли работиш или с такива на клиента? :partyman:
kuger - майстор
iivanov написа:
kuger написа:
Със свои материали ли работиш или с такива на клиента? :partyman:
На ишлеме :-D
Andri01 - майстор
Айде сега-ще хабим маТриала! Давай сааде събеседник...." и то дума ,на дума..." може да се стигне до оня във фактурата :).
estorm - специалист
От старите времена. Пътували в един самолет бай Тошо Брежнев и Рейгън. Минавайки над Америка нашия метнал един хляб, чернилките долу се сбили за него а бай Тошо се захилил и вика
Брей, че гладни тука!
Докривяло му на Рейгън ама какво да каже.
Минавайки над Русия нашия пак се избъзикал и метнал една бутилка водка. Долу пак мелета.
Ей, че жадни тука - хили се пак.
И на Брежнев му докривяло ама какво да каже.
А като дошли над България Рейгън решил и той да се пошегува. Извадил дебела пачка долари развял я отворил прозореца и я метнал.
Глей с'я к'во става рекъл. Глей с'я бай Тошо - бай Тошо - бай Тошо къде си ??
big_death - специалист
Влиза Иванчо в аптеката:
- Дайте ми опаковка презервативи!
- Първо, това не е за деца, – отговаря аптекарката, – и второ, нека баща ти дойде да си вземе сам от размера, който му трябва.
- Първо, това не е за деца, а против деца, и второ, не са за тате, а за мама, която отива на почивка, а какъв размер там ще й е нужен, няма как да разбере …

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: