Такааа,и термоглави си имам и седмичен програматор ще си имам,пък да видим какво ще стане.Относно настройките сядам да чета инструкциите че горелката ми е тъмна Индия 

geniya написа:Да разбира се че съм се вгледал от къде се мерят и точно така ги направих, но се оказа че е много далеч от истината при мен, затова си направих от тръба 159 подобие на главата на горелката и установих къде точно трябва да бъде отвора.milenskior написа:Моята снощи я запалих пробно. Всичко мина без изненади. Ще има фини настройки, като започне отоплителния сезон, но това са бели кахъри.Размерите са за котел Viadrus U22C, пробити са на фреза но се вгледай, че размерите на чертежите са дадени откъде точно се мерят
Утре ще пусна и снимки на монтажа и бункера, които съм правил собственоръчно.
Мисля че горе-долу добре се справих.
Искам да кажа обаче, че размерите за пробиване на вратата на Виадрус, които е пуснал колега в предни постове при мен изобщо не бяха верни.
Не знам дали има различни модели котли Виадрус или колегата е объркал нещо. Добре че не се доверих а първо измерих преди да дупча.
milenskior написа:Важното е че е монтирана и работиgeniya написа:Да разбира се че съм се вгледал от къде се мерят и точно така ги направих, но се оказа че е много далеч от истината при мен, затова си направих от тръба 159 подобие на главата на горелката и установих къде точно трябва да бъде отвора.milenskior написа:Моята снощи я запалих пробно. Всичко мина без изненади. Ще има фини настройки, като започне отоплителния сезон, но това са бели кахъри.Размерите са за котел Viadrus U22C, пробити са на фреза но се вгледай, че размерите на чертежите са дадени откъде точно се мерят
Утре ще пусна и снимки на монтажа и бункера, които съм правил собственоръчно.
Мисля че горе-долу добре се справих.
Искам да кажа обаче, че размерите за пробиване на вратата на Виадрус, които е пуснал колега в предни постове при мен изобщо не бяха верни.
Не знам дали има различни модели котли Виадрус или колегата е объркал нещо. Добре че не се доверих а първо измерих преди да дупча.
И моя също го правих на фреза.
filmatoplo написа:Четохме, четохме...., но как да я взема от теб като няма да имам гаранционна поддръжка от градския ми, който е представител на Грейко.Отделно като разкарам по Еконта врата напред и назад, сигурно ще ми дойде колкото я взех с доставка до мен.Нали се сещаш?filmatoplo написа:Същата седи у нас и чака някой мераклия , палил съм я веднъж за проба ,седи си сега в кашона , имам и готова врата за Виадрус .свалям от цената на горелката 190лв.
Поне някой да четеше и да се възползваше , че имам готов комплектеднакви са вратите на У22 поне със сигурност долната .
само горелката 1800 лв
.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: