Има защита и таймер за самоисключване.
Но преди да изключи почва да свирка.
Но преди да изключи почва да свирка.
resistbody написа:От къде може да намеря 2108(рмс) най на далавера ? В Конрад гледам е 90кинта ама нямат налични, пуснах им запитване и чакам. От Китай мога на 81-2 да го поръчам но ще се чака.... в елимекса е 100пари... и вече нагоре ;)Недей забравяй едно много важно нещо ГАРАНЦИЯТА ,за десет 15 лева по малко има да се главоболиш после по добре от тука си го вземи!Китайците са коректни с гаранцията обаче имат много под условия които никой не чете като се поръчва така ,че само като ти кажат транспорта в двете посоки ще е за твоя сметка и....
Avas_co написа:В Конрад е най-добрата цена, май.Имат го, и в магазина в Пловдив трябвало да го имат... писах им да ми изпратят един направо...
Утре ако има къде да се паркирам на Конрад в Пловдив ще хвърля едно око дали го нямат наличен, че и моя май като го взимах,пишеше че не е наличен.
Мери от 1 Нанофарад до 66000 Микрофарада кондензатори с голяма точност.Така че сам съм си отговорил вече !
fore написа:Колега мерил ли си кондензатори с твоите Амперклещи на Мастеч ?Аз съм мерил и имам същите амперклещи. Да, не мерят вярно капацитет. И при мен показват по-голяма стойност на всички обхвати. Също като теб съм измервал кондензатори и с китайски евтин мултицет, който има обхват до 200 микрофарада, той ги измерва по-коректно за разлика от амперклещите - при мен те винаги показват повече. Иначе показват 0.000, когато няма свързан кондензатор за измерване. На китайския мултицет в обхват на капацитетмер му бях закачил сондите към осцилоскопа да видя какво ще покаже, това е със свързан кондензатор неполярен 10 микрофарада: а това е с амперклещите в обхват на капацитетмер и същия кондензатор: явно мерят в различни режими и честоти и т.н....иди, че им вярвай
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: